Antena Căutare

Admiterea in Sibiu 2019. Nouă licee din județul Sibiu au rămas cu locuri neocupate

Admiterea in Sibiu 2019. Potrivit informațiilor Ministerului Educației Naționale, nouă licee din județul Sibiu nu au rămas cu locuri neocupate. În același timp, 71 de elevi nu și-au găsit locul într-o instituție.

Admiterea in Sibiu 2019. Potrivit informațiilor Ministerului Educației Naționale, nouă licee din județul Sibiu nu au rămas cu locuri neocupate. În același timp, 71 de elevi nu și-au găsit locul într-o instituție.

În județul Sibiu, la admitere 2019, au fost alocate 2.296 de locuri în licee și s-au înscris pentru admiterea din acest an s-au înscris 2.227 elevi. Potrivit Ministerul Educației Naționale, rata de admitere la liceu 2019 a fost de 97% dintre absolvenții claselor a VIII-a au fost admiși la liceu, în timp ce 71 de elevi nu și-au găsit deocamdată locul într-o instituție.

Astfel, din cele 140 de locuri rămase libere în Sibiu, cele mai multe sunt la Liceul Tehnologic Automecanica din Mediaș – 27. Acestea sunt pentru specializarea Turism și alimentație. Alte 23 de locuri sunt disponibile la Colegiul Tehnic „Mediensis”, tot din Mediaș: 22 locuri pentru specializarea Electronică automatizări și un loc pentru specializarea Economic. La Liceul „Timotei Cipariu” din Dumbrăveni sunt libere 22 de locuri – 14 la profilul Servicii pentru specializarea Economic și 8 la profilul Umanist pentru specializarea Filologie.

De asemenea, pentru a doua etapă de repartizare se vor lua în calcul 19 de locuri libere la Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copșa Mică și tot atâtea la Liceul Tehnologic Cisnădie – în ambele cazuri e vorba despre specializarea Electronică automatizări. Tot în Mediaș, la Liceul teoretic „St. L. Roth” sunt disponibile 15 locuri, dintre care 14 pentru Filologie. Locuri libere mai sunt în Miercurea Sibiului, la Liceul Tehnologie „Ilie Macelariu” (6 pentru Comerț); în Talmaciu, la Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” (5 pentru Turism și alimentație); precum și în Avrig, la Liceul Teoregitc „Gh. Lazăr” (4 pentru Filologie).

Citește și:

Rezultate repartizare licee 2019. Calendar a doua etapă de admitere la liceu 2019

Edu.ro rezultate repartizare licee 2019: Top licee în București, după medii admitere specializări

Sursa: turnulsfatului.ro

CFR SA a anunțat că, din 15 iulie, începe lucrările de reparaţii şi consolidare la Podul Constanţa... Declaraţia Vioricăi Daăncilă la ceremonia de Ziua Franţei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x