Antena Căutare

Adolescentele din Brăila care dispăruseră după ore au fost găsite. Fuga lor fusese planificată

Adolescentele din Brăila care dispăruseră după ore au fost găsite. Minorele și-au planificat fuga.

Adolescentele din Brăila care dispăruseră după ore au fost găsite. Fuga lor fusese planificată
Colgiu Gabriela Antonia și Pătrânoiu Andreea Nicoleta

Colege de bancă la Liceul "Mihai Sebastian" din Brăila, adolescentele au dispărut luni, imediat după cursuri.

Gabriela Antonia Colgiu și Andreea Nicoleta Pătrânoiu, ambele de 15 ani, au fost găsite după ce, pe 3 februarie, mama uneia dintre ele şi fratele celei de-a doua au anunţat Poliţiei dispariţia lor.

Cele două minore au fost găsite pe raza municipiului Braila. Nu au fost victimele niciunei infracțiuni și în acest moment stau de vorbă cu poliția, anunță Infobraila.ro.

Mama uneia dintre fete a continuat să sune pe telefonul mobil, cu toate ca aparatul era inchis. Continuând să sune, fata i-a răspuns și i-a spus mamei unde sunt. Astfel au fost găsite.

Dirigintele celor două adolescente a declarat, pentru INFOBRAILA, ca nimic din comportamentul fetelor nu trăda faptul că vor să plece de acasă.

“Pâna la ora 14.00 fetele au fost la ore. Absențe nu aveau, nu au dat nimic de bănuit. Erau eleve de notele 7 și 8. Familiile lor țineau legatura cu mine. Ieri, între orele 14.00-15.00, fetele au fost acasă, și-au luat telefoanele și încărcătoarele și apoi au plecat“.

Citește și:

Două fete de 13 ani din Ilfov au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Părinții, disperați: ”Ajutați-ne să le găsim!”

Trei drumuri naționale sunt închise și pe alte șase se mențin restricțiile de circulație... Şase locuinţe din Arad, afectate de un incendiu după explozia unei butelii. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe mâi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x