Două fete de 13 ani din Ilfov au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Părinții, disperați: ”Ajutați-ne să le găsim!”

Polițiștii din Ilfov sunt în alertă după ce două fete în vârstă de 13 ani au plecat de acasă miercuri dimineață și nu s-au mai întors. 

Două fete de 13 ani din Ilfov au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Părinții, disperați: ”Ajutați-ne să le găsim!”

”Din primele verificări, a rezultat că una dintre minore a plecat în dimineaţa zilei de 05 februarie spre Liceul cu program sportiv din comuna Clinceni din Judeţul Ilfov, însă, de fapt, aceasta nu s-a deplasat la unitatea de învăţământ menţionată, ci a mers la domiciliul unei prietene, unde şi-a lăsat ghiozdanul, după care amândouă au plecat într-o direcţie necunoscută”, a transmis, miercuri seară, IPJ Ilfov.

Pelin Andreea Cristina, una dintre fetele dispărute, are înălţime aproximativ 1,50 m, greutate 50 de kg, păr negru lung, ochii căprui. La momentul dispariţiei purta o geacă de culoare verde cu blană la guler şi pantaloni de culoare închisă.

De asemenea, a dispărut de acasă și Lungu Andreea Sara, însă în cazul ei nu se cunosc semnalmentele ori articolele de îmbrăcăminte.

Oricine poate să ofere detalii despre cele două minore dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri