Antena Căutare

Adolescentul din Focșani, sedus de directoarea Liceului de Artă, susținut de internauți: „Și Macron era elev când a început relația cu Brigitte și încă sunt împreună!”

Elevul din Focșani sedus de directoarea liceului de artă din Focșani  este susținut de internauți, mulți dintre ei fiind necunoscuți. Unii dintre români încearcă să îl încurajeze pe O.S. și să îl asigure că dragostea e până la urmă cea mai importantă.

Elevul din Focșani sedus de directoarea liceului de artă din Focșani este susținut de internauți, mulți dintre ei fiind necunoscuți. Unii dintre români încearcă să îl încurajeze pe O.S. și să îl asigure că dragostea e până la urmă cea mai importantă.

În plus, cei care îi iau partea îi dau exemple de familii reușite în care diferența de vârstă sau statutul social nu au contat în calea iubirii adevărate.

Pe pagina lui de Facebook, prietenii lui îl susțin, chiar dacă idila e una interzisă din punct de vedere deontologic.

Adolescentul din Focșani, sedus de directoarea Liceului de Artă, susținut de internauți: „Și Macron era elev când a început relația cu Brigitte și încă sunt împreună!”

„Dacă era un domn profesor cu o tânăra nu mai era atâta scandal. În schimb dacă o femeie matură umblă cu un tinerel, lumea o condamnă atât pe ea, cât și relația ei. Și Macron era elev când a început relația cu Brigitte și încă sunt împreună!” , „Copile, trăiește-ți viața cum știi că e mai bine. Ignoră ,,înțelepții" din preajma ta. Un sfat: părinții să-ți fie cei mai buni sfetnici”, „Și pe vremea când eram eu elev la liceu, acum 13 ani, se vorbea că o profă de acolo avea relați intime cu un elev din cls a XII-a. Nu a fost scandal”, sunt numai câteva dintre mesajele susținătorilor pentru elev.
„Te bagă ăștia în depresie, cum au făcut și cu alți copii care au făcut aceași chestie ca tine. Un sfat închide televizorul, nu te uita la hate și fă ce vrei în continuare doar ai 18 ani. Aviz pentru hateri. Fiecare are viața lui și nimeni nu îi poate zice ce să facă cu ea, nici măcar familia!”, i-a mai scris un amic lui O. S.

Iar răspunsul lui O, nu a întârziat să apăra: ”Iată un om mai înțelept! Cu gândire matură. Ai aprecierea mea!” .Adolescentul, acum în vârstă de 19 ani, a mărturisit că nu era minor atunci când a început povestea de iubire cu directoarea. Mai mult de atât, tânărul pare amorezat până peste cap de profesoara lui, căreia îi ia apărarea.

Directoarea Liceului de Arte din Focșani, Diana Rozalia Tăicuţu, a fost filmată în timp ce se iubea cu elevul ei. Imaginile au fost filmate în casa femeii de 36 de ani au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată de soțul profesoarei.

Potrivit unui ziar local, fotografiile au fost postate pe internet chiar de soțul cadrului didactic. Femeia intentase divorț de bărbat, iar acesta din urmă voia să se răzbune! Inițial, presa a scris că mama elevului a anunțat autoritățile.

Scandal la un liceu de prestigiu din România! Directoarea este acuzată că a întreținut relații intime cu un elev. Fotografiile indecente cu cei doi au ajuns pe internet

Politica si guvernarea deschisă în era digitală: iCEE.fest 2018 lansează un nou eveniment-satelit: „UPGRADE Democracy”... Românii habar nu au ce consumă! Carne periculoasă cu antibiotice, pe rafturile magazinelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x