Antena Căutare

Adriean Videanu si alti 12 functionari ar putea sa plateasca Primariei Capitalei 1,3 milioane de euro

Adriean Videanu si alti 12 functionari trebuie sa plateasca Primariei Capitalei 1,3 milioane de euro, a decis Tribunalul Bucuresti. Fostul primar este acuzat ca a platit un cost de cinci ori mai mare decat cel real pentru terenuri si lucrari. Dovada este un raport al Curtii de Conturi. Totul a fost dezvaluit in emisiunea "Punctul de Intalnire", realizata de Radu Tudor.


Potrivit raportului, cea mai mare paguba a fost realizata prin achizitionarea, in 2007, a unui teren de 10.000 de metri in localitatea Mihailesti, din judetul Giurgiu, la o valoare de aproape cinci ori mai mare decat pretul de piata. Terenul era destinat construirii unui adapost pentru caini.

Adriean Videanu considera ca este nevinovat, mai ales ca modalitatea de achizitionare a terenului din Mihailesti a fost verificata de mai multe institutii ale statului.

Liderul democrat liberal mai spune ca a atacat decizia la Curtea de Apel.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Primele semne de vreme rece: 0°C, la Miercurea Ciuc. Vezi prognoza pe trei zile!... Soarele a explodat din nou! Modificarea campului magnetic ar putea intrerupe comunicatiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x