Antena Căutare

Afacerist asasinat în stil mafiot: urmărit în trafic și împușcat în propria mașină. Martor: „ Au trecut prin faţa mea! Fugeau de poliție”

Asasinat în stil mafiot, în judeţul Vrancea. Un om de afaceri a fost găsit împuşcat în mașina sa. Primele date ale anchetei arată că a fost urmărit în trafic, iar autoturismul a fost lovit de cel al atacatorilor. Când bărbatul a tras pe dreapta, aceştia au tras.

Afacerist asasinat în stil mafiot: urmărit în trafic și împușcat în propria mașină. Martor: „ Au trecut prin faţa mea! Fugeau de poliție” Galerie
afacerist, asasinat, focsani

Asasinat în stil mafiot, în judeţul Vrancea. Un om de afaceri a fost găsit împuşcat în mașina sa. Primele date ale anchetei arată că a fost urmărit în trafic, iar autoturismul a fost lovit de cel al atacatorilor. Când bărbatul a tras pe dreapta, aceştia au tras.

Era ora 19.40 când s-a dat alarma. Iniţial s-a vorbit despre o moarte suspectă.

Afacerist asasinat în stil mafiot, împușcat în propria mașină

Când au ajuns însă la faţa locului, oamenii legi au descoperit dezastrul. O maşină ciuruită de gloanţe. La fel şi şoferul: Constantin Chiriţă, un bărbat în vârstă de 61 de ani, cunoscut sub numele de Telu, care deţinea două case de schimb valutar în Focşani. A fost asasinat când mai avea doar câţiva kilometri până să ajungă acasă.

Numeroase forţe de ordine, medici, dar şi criminalişti au ajuns imediat. Iar în urma probelor strânse, au refăcut firul evenimentelor. Aseară, în drumul său spre casă, afaceristul a fost urmărit de o altă maşină. Pe un câmp, atacatorii i-au lovit autoturismul. Iar când afaceristul a oprit, au tras în plin. Apoi au fugit.

Maşina lor a fost găsită la câteva sute de metri, abandonată pe câmp. Avea plăcuţe cu numere de Vrancea la exterior, dar dedesubt, agenţii au descoperit altele, cu numere de Marea Britanie. De acolo, s-ar fi urcat într-un alt autoturism, până la Popasul Tâmboieşti, aflat la jumătatea distanţei dintre Râmnicu Sărat şi Focşani. Acolo l-au abandonat şi pe acesta şi ar fi fugit pe jos.

Autorii asasinatului în stil mafiot, văzuți de un martor

„Erau două persoane. I-am văzut de la spate. Fugeau de poliţie. Au trecut prin faţa mea: Măi, băieţi, ce s-a întâmplat, ce-i cu voi, unde fugiţi? N-au răspuns, pur şi simplu au fugit, au sărit gardul. Cam asta a fost că totul s-a petrecut foarte repede.”

Imediat, oamenii legii au instituit filtre de la Urziceni la Focşani, în fiecare intersecţie. Au oprit fiecare maşină, în căutarea indivizilor sau a armelor cu care s-a tras. Aveau informaţii despre ele după ce, lângă autoturismul victimei, au găsit un cartuş netras. Tuburile de la gloanţele trase n-au fost însă găsite.

Rudele afaceristul asasinat, șocate

Cel care l-au cunoscut pe afacerist sunt şocaţi. Până acum, acesta nu a avut probleme. Nu era implicat în scandaluri sau combinaţii dubioase şi toată lumea îl știa de om la locul lui. Fiul său a jucat fotbal, iar acum este instructor de fitness în București.

Un bărbat a fost găsit mort într-o mașină, în Vrancea! A fost împușcat... Vouchere de vacanță 2019. În ce condiții vor beneficia românii care lucrează în mediul privat de vacanțe de la stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x