Antena Căutare

Agent din Constanța, surprins într-o stare avansată de ebrietate! Bărbatul se clătina când a fost filmat: ”Domnu' polițist, vă simțiți rău?”

Un polițist dintr-o localitate din Constanța a fost surprins într-o ipostază jenantă. Mai exact, el a fost filmat clătinându-se, în timp ce mergea pe stradă. 

Un polițist dintr-o localitate din Constanța a fost surprins într-o ipostază jenantă. Mai exact, el a fost filmat clătinându-se, în timp ce mergea pe stradă.

Bărbatul, care se afla într-o stare avansată de ebrietate, riscă acum să fie sancționat drastic de șefii lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Dacă bea, bea acasă cu mine!”. Soțul mamei din Călărași filmată beată criță, căzând într-un șanț, reacție uluitoare!

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale, se poate vedea cum omul legii abia se poate ține pe picioare, scrie Replica Online. Unele persoane, care au și postat pe Facebook, susțin că polițistul local se pregătea să plece spre casă, spre localitatea Cobadin, potrivit HotNews.ro.

Direcția Generală a Poliției Locale a municipiului Constanța a spus că acesta nu face parte din instituție. Potrivit publicației Constanța de Azi, acesta este polițist local în Cobadin.

O mamă beată criță, filmată în timp ce cade în șanț, de mai mute ori, sub ochii copilului ei de patru ani, care îi ține sticla cu bere în mână! Video

”Era în timpul liber, nu era în tură. Se numeşte Grosu Laurenţiu şi necazul lui este că era îmbrăcat în ţinută de poliţist. Noi o să-l băgăm în Comisia de Disciplină acum. Era liber, putea face ce dorea el, dar de ce era în ţinută?”, a declarat primarul comunei Cobadin, care a precizat, de asemenea, că bărbatul lucrează la Poliţia Locală Cobadin, fiind angajat de aproximativ trei luni.

A fost descoperită o rugăciune scrisă de Părintele Arsenie Boca, la 30 de ani de la moartea sa. O rostea în fiecare dumi... Aici a așezat Gheorghe Dincă cadavrul Alexandrei Măceașnu pentru a-l distruge! Cum arată fundul butoiului! Imaginea, su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x