Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

O mamă beată criță, filmată în timp ce cade în șanț, de mai mute ori, sub ochii copilului ei de patru ani, care îi ține sticla cu bere în mână! Imaginile ce au scandalizat România! „Am muncit” - Video

 

O mamă beată criță a fost filmată, în Călărași, în timp ce a căzut de mai multe ori într-un șanț, sub privirile fiului ei în vârstă de patru ani, care ținea o sticlă cu bere în mână.

Imaginile în care o mama beată criță cade în şanţ au scandalizat întreaga Românie.

Femeia a fost surprinsă, ziua în amiaza mare, pe stradă, într-o stare de ebritetate  avansată, s-ar putea spune, având în vedere că această abia a reușit să se țină pe picioare.

Imaginile groazei au fost filmate de un vecin, care, întrâmplător, trecea prin zonă cu maşina.

Dacă atunci când vecinul a ajuns în dreptul ei, femeia era pe jos, într-un final, aceasta a reușit să se ridice. Însă, după doar câteva secunde, mama, pe nume Gabriela, a căzut din nou. De această dată, a căzut spate, sub privirile amuzate ale celor care au filmat-o, dar şi în văzul băieţelului care pare speriat că nu ştie cum să o ajute.  

După câteva clipe, în care a stat întinsă pe jos, pe spate, în timp ce băieţelul său se uită îngrozit la ea, mama beată criță a încercat, din nou, să se ridice. În primă instanţă, s-a ridicat în genunchi.

La un moment dat, chiar şi copilaşul a rugat-o pe mamă să se ridice şi să meargă. Însă, în zadar.  

Cu greu a reușit mama Gabriela să se ridice în picioare. L-a luat de mână pe băieţel şi împreună au plecat mai departe. După ce s-a ridicat din şanţ, femeia a încercat să-şi vadă de drum, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă, vecinii s-au ținut după ea și au luat-o la întrebări.

„Nu beau bere. Am muncit, că nu am bani pentru copil la şcoală”, le-a spus ea.

În zadar a încercat femeia să-şi convingă vecinii că ea nu bea bere. Sticla de care băieţelul nu s-a desprins nicio clipă, probabil la îndemnul mamei sale, spune cu totul altceva.

„Nu am dat bani pe bere. Nu am bere”, a spus ea.

Şoferul a observat şi el sticla de bere pe care copilul o avea în mână şi i-a atras atenţia femeii.

„În sticla de bere am suc”, a spus ea.

„Trebuie să beau şi eu. Trebuie să muncesc şi eu, să beau şi eu”, a mai spus ea.

Extrem de relaxată, ba chiar puţin deranjată că e luată la întrebări, mama Gabriela a spus că i se pare un lucru firesc să. bea, mai ales după muncă. La un moment dat, femeia a devenit incoerentă.

Femeia i-a arătat celui care a filmat-o că are, pus în pantaloni, şi un pachet plin cu țigări.

La colţul străzii, o aştepta un alt copil. E vorba despre fiica ei mai mare. O copilă în vârstă de doar 13 ani. Mama Gabriela s-a oprit în dreptul ei să-i explice ceva. Nu se înţelege ce anume, dar reacţia fiicei a fost mai mult decât evidentă. Fata a părut extrem de nervoasă că îşi vede mama în stare de ebrietate. A gesticulat supărată, ba chiar s-a auzit, la un moment dat, cum a strigat şi ea la cea care i-a dat viaţa: „Iar ai băut?".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI