Căutare Live

Aglomeraţie la Gara de Nord din Bucureşti. Mii de studenți din București pleacă acasă

Cursurile s-au suspendat în școlile și în universitățile din toată țara, iar acum studenții din București au plecat acasă.

La această oră, în Gara de Nord din București este aglomerație, întrucât mulți dintre studenți au ales să plece acasă după ce facultățile s-au închis.

Academia de Studii Economice București și Universitatea Politehnica din București au anunțat că suspendă cursurile începând de joi, 12 martie.

Tot ce trebuie să știi despre coronavirus, în zece puncte! Cum ne ferim și ce trebuie să facem când apar primele semne de boală: „NU purtați măști pe față”

De asemenea, și Universitatea din București a anunțat suspendarea cursurilor de miercuri, 11 martie, de la ora 14:00, până pe 29 martie, cu posibilitate de prelungire. Activitatea didactică se va putea desfășura online.

Klaus Iohannis, demitizează „virusul ucigaș”: Noi avem noroc, cei infectați de coronavirus sunt în stare bună!

Școlile și grădinițele, închise în perioada 11-23 martie 2020

Toate școlile din România rămân închise începând de miercuri, 11 martie, până pe 22 martie, având în vedere situația creată de răspândirea coronavirusului în țara noastră, a anunțat premierul Ludovic Orban.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Primăria Capitalei vrea închiderea zonelor de joacă pentru copii și food court-uri din mall-urile Capitalei. București a...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri