Antena Căutare

Klaus Iohannis, demitizează „virusul ucigaș”: Noi avem noroc, cei infectați de coronavirus sunt în stare bună!

Coronavirus în România. Klaus Iohannis le-a transmis românilor că are vești bune, după ce a analizat cele peste 30 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Președintele României a făcut și un apel către români, să schimbe canalul TV dacă văd politicieni care dau sfaturi.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că este mulţumit de măsurile luate de Guvernul condus de Ludovic Orban în contextul crizei generate de coronavirus și că românii au până acum noroc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Klaus Iohannis a afirmat că este foare mulţumit de Guvernul Orban, măsurle i se par potrivite, au venit la timp şi şi-a exprimat toată aprecierea pentru Ludovic Orban. ”Nu putem să lăsăm totul în seama autorităţilor, toţi trebuie să acţionăm responsabil, să evităm panica”, a precizat Iohannis.

Citește și: ALERTĂ! Noi cazuri de coronavirus în România! Numărul pacienților cu Covid-19 a ajuns la 36!

El a subliniat că lumea se aşteaptă la un recul în economie, după ce se termină criza de coronavirus. ”Noi nu vrem să pierdem timpul şi pregătim un plan de măsuri, avem o întâlnire cu toţi specialiştii. Trebuie să vedem ce măsuri sunt fezabile, care pot fi pregătite şi cum”, a conchis preşedintele.

Citește și: Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 36 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

El a avut şi o recomandare: ”Dacă vă uitaţi la televizor şi vedeţi politicieni care dau sfaturi şi se pricep la toate, vă sfăuiesc să schimbaţi canalul. Luaţi informaţii de la oficialităţi”.

Gorj: Anchetă a Gărzii de Mediu după ce zeci de tone de deşeuri au fost descoperite într-o carieră a Complexului Energet... Un deţinut a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Rahova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x