Căutare Live

Îmbulzeală uriașă la un supermarket. Sute de oameni au stat la cozi uriașe ca să prindă reduceri și n-au respectat nicio regulă de prevenție: ”Am venit să luăm corona!”

Vestea că un supermarket din Târgovişte oferă reduceri după miezul nopţii n-a rămas fără ecou. Sute de oameni au dat iama la cumpărături, dar au uitat complet de regulile impuse de starea de alertă. Nici vorbă de distanţare fizică. Iar masca a fost un accesoriu care s-a purtat mai mult pe braţ sau în poşetă. 

Era aproape de miezul nopţii când vânătorii de preţuri mici au umplut parcarea supermarketului. Goana după reduceri i-a făcut pe oameni să uite de distanţarea fizică.

Fără teama că s-ar putea infecta, sute de oameni s-au înghesuit la cozi pentru fructe sau legume mai ieftine.

”Fiecare inspirație se simțea ca ultima!” Mărturisirile dramatice ale unei tinere s-a infectat cu COVID-19: ”A fost prima dată când am crezut că o să mor!”

”Am venit să luăm corona.”/ ”Când o fi să ne ducem, ne ducem şi cu, şi fără.”, au fost răspunsurile unor clienți care au fost întrebați dacă nu se tem că ar putea contracta virusul nerespectând nicio măsură de prevenție.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Oamenii au putut profita de reduceri până la ora 4 dimineaţa. Printre cei care au ieşit cu cărucioarele pline se aflau patroni de magazine de cartier sau de la sate, care vor revinde produsele la un preţ mai mare. Evident, au venit și oamenii să cumpere orice le pică în mână.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cum va începe noul an universitar în România. Scenariile luate în calcul de autorități ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri