Căutare Live

Ajutor social pentru cupluri! Se dau peste 100 de milioane de lei vechi de la primărie

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a prezentat un proiect de hotărâre de Consiliu General ce prevede acordarea unui nou ajutor social.


Gabriela Firea, primarul Capitalei, a prezentat un proiect de hotărâre de Consiliu General ce prevede acordarea unui nou ajutor social.

Astfel, fiecare cuplu infertil din Bucureşti ar urma să primească vouchere în valoare de 10.800 de lei care să acopere costul procedurilor de fertizilare în vitro.

Banii vor fi împărţiţi după cum urmează:

1. După procesarea cererii, se acordă primul voucher în baza primei scrisori medicale în valoare de 3600 lei;

2. Înainte de efectuarea puncţiei ovariene se acordă al doilea voucher, în baza celei de a două scrisori medicale. Acesta va avea valoarea de 3600 lei;

3. Înainte de transferul embrionului se acordă al treilea voucher în valoare de 3600 lei, în baza celei de-a treia scrisori medicale.

În 2018, pentru perioada iunie-decembrie se vor aloca 10.800.000 lei pentru proiect, urmând să beneficieze circa 1000 de persoane.

Primarul Capitalei spune că măsură este necesară în contextul declinului demografic pe care îl înregistrează România.

Alertă în judeţul Buzău. Doi bolnavi periculoşi au evadat din spitalul de psihiatrie din Săpoca... Prognoza meteo pentru următoarea săptămână. Ce se întâmplă cu VREMEA şi când vine primăvara...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri