Antena Căutare

Al doilea caz de infectare cu AH1N1, confirmat la Galati

Al doilea caz de infectare cu AH1N1 a fost confirmat la Galati. Barbatul de 56 de ani este in stare grava, iar medicii spun ca are sanse mici de supravietuire. Vremea rece a adus si un val de viroze si pneumonii, cu care se confrunta cele mai multe judete din tara.

In Galati, cea de-a doua victima a virusului gripei noi se afla internata la sectia de reanimare a spitalului judetean.

Toti cei care au luat contact cu barbatul au fost vaccinati iar sotia e tratata cu Tamiflu la Spitalul de Boli Infectioase. Starea barbatului este din ce in ce mai grava.

Si numarul virozelor respiratorii e in crestere in Galati. Medicii au inregistrat peste 2.400 de cazuri.

Virozele si pneumoniile apar cu miile si in judetul Gorj. In ultima saptamana au fost inregistrate peste 1.500 de cazuri. 60 de copii sunt internati la sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Targu Jiu.

In fiecare zi, tot mai multi copii ajung la medic. Din cauza lipsei de spatiu, medicii elibereaza retete parintilor, pentru a trata copiii la domiciliu.

Sursa: Antena3

Farmaciile online nu vor mai putea sa functioneze fara autorizatie speciala... "Mita in vama": Vasile Marica il acuza pe Traian Basescu si ii cere demisia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x