Antena Căutare

"Mita in vama": Vasile Marica il acuza pe Traian Basescu si ii cere demisia

Liderul sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, i-a cerut joi demisia lui Traian Basescu, acuzandu-l intr-o conferinta de presa pe presedinte ca a purtat negocieri, in perioada 4 - 14 februarie, cu fostul vames Marius Ungureanu, care a afirmat in urma cu cateva zile ca i-a oferit mita lui Marica.



Dupa iesirea din data de 15 am inteles ce se intampla. Mai mult, cand am venit de la Olt am primit informatia. Acest infractor de drept comun, cunoscut consumator de droguri, a purtat negocieri cu presedintele Romaniei (...) in asa fel incat sa declare despre mine lucruri neadevarate care nu s-au intamplat niciodata", a declarat Vasile Marica.

Liderul Sed Lex a continuat precizand ca este denigrat fara motiv, mai ales ca este urmarit informativ din 1997 fara a fi gasit vinovat de ceva.

Il anunt pe presedinte ca, daca sta la masa cu infractorii, nu este presedintele meu. Sa denigreze pe cineva care nu a avut niciodata dosar penal, si am dosar de urmarire informativa din 1997, sunt urmarit informativ permanent si corect, de statul roman, pentru ca puteam sa intru in trafic de stupefiante de alcool. Daca exista la dosarul meu acele fapte in perioada descrisa de acest Ungureanu, eu sunt gata sa-mi dau demisia", a mai spus Marica.

Marti, fostul vames Marius Ungureanu l-a acuzat pe Vasile Marica de fapte de coruptie. Ungureanu a comunicat prin posta, Directiei Nationale Anticoruptie, denuntul sau impotriva liderul Aliantei "Sed Lex", care a fost primit si inregistrat joi la DNA, sesizarea fiind trimisa prin posta marti.

Sursa: Antena3

Al doilea caz de infectare cu AH1N1, confirmat la Galati... Sondaj: Romanii isi pierd increderea si in Biserica si Armata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x