Antena Căutare

Al doilea val de coronavirus a început! Când ajunge în România și ce previziuni au specialiștii

Temerile specialiștilor par să se fi adeverit! Situația din ultimele 24 de ore arată că al doilea val

Al doilea val de coronavirus a început! Când ajunge în România și ce previziuni au specialiștii Galerie
Ce anunță experții despre al doilea val de coronavirus

Al doilea val al pandemiei de coronavirus, anticipat de mulţi experţi, e posibil să fi început deja. În ultimele 24 de ore au fost consemnate, în toată lumea, peste 284.000 de noi cazuri de contaminare, cel mai mare număr zilnic de până acum. Creşteri puternice se înregistrează în Statele Unite, Brazilia, India şi Africa de Sud. Dar şi în Europa apar mereu noi focare, iar în unele locuri restricţiile sunt din nou puse în aplicare.

AL DOILEA VAL AL EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS A ÎNCEPUT

Spania s-ar confrunta deja cu al doilea val de contaminări cu noul coronavirus, afirmă reprezentanţii ministerului sănătăţii. În mai multe localităţi şi districte s-a revenit la carantină sau la alte restricţii. La Zaragoza sunt din nou interzise adunările de peste 10 persoane iar în Catalonia discotecile şi saloanele de dans, abia redeschise, au fost închise.

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

În unele cazuri, acest al doilea val de epidemie de coronavirus pare de trei - patru ori mai puternic decât primul.

Norvegia va impune carantina obligatorie pentru cei ce vin din Spania. Şi francezii sunt îndemnaţi să evite deplasările în Catalonia.

Epicentrul crizei de coronavirus continuă să fie Statele Unite, unde numărul deceselor se apropie de 150.000. La Detroit, 13 călugăriţe din aceeaşi mânăstire au fost răpuse de virus. Iar un spital din Texas, care iniţial nu înregistra niciun caz de infectare, se vede acum obligat să trimită acasă pacienţii cu şanse mici de supravieţuire pentru că nu mai are loc să-i trateze. O ştire mai încurajatoare vine din Pakistan: un localnic în vârstă de 103 de ani s-a vindecat de Covid-19, după câteva săptămâni de internare. Centenarul poate reveni acasă, unde-l aşteaptă cea de-a cincea soţie a sa.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Numeroși experți susțin că al doilea val de coronavirus va veni în România în toamnă sau iarnă, odată cu scăderea temperaturilor și creșterea riscului de boli respiratorii.

Un nou record de noi cazuri de coronavirus în România a fost raportat, vineri. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 1.119 de noi îmbolnăviri și 24 noi decese! Mai multe detalii AICI!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

EPIDEMIA DE CORONAVIRUS DIN ROMÂNIA, ULTIMELE CIFRE

În prezent, 2.150 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 23.07.2020 (10:00) – 24.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 24 de decese (13 bărbați și 11 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Caraș-Severin, Dâmbovița, Hunedoara, Iași, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.864. Dintre aceștia, la ATI sunt internați 301 pacienți.

Vineri, încă 1.119 de cazuri de COVID-19 au fost raportate de Grupul de Comunicare Strategică. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 42.394.

Trecătorii privesc uluiți în curtea unui bărbat din Mureș! Ce detaliu i-a surprins pe mulți... Un nou record! Explozie de cazuri de coronavirus în România! Bilanț înfiorător anunțat de autorități: 1.284 de cazuri no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x