Antena Căutare

Ultimă oră: Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta! Zeci de operații, amânate din cauza infecțiilor cu bacterii periculoase

Încă o persoană și-a pierdut viața la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București, după ce a fost infectat cu bacteria acinetobacter multirezistent. Este al treilea caz, în ultimele zile. 

Încă o persoană și-a pierdut viața la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București, după ce a fost infectat cu bacteria acinetobacter multirezistet. Este al treilea caz, în ultimele zile.

Ce este Acinetobacter. Bacteria ucigașă de la spitalul de plămâni Marius Nasta

Informația a fost confirmată chiar de managerul instituției, Beatric Mahler, care a precizat că victima avea 40 de ani.

Doi pacienţi internaţi la secţia de Terapie Intensivă de la Institutul de Pneumologie „Marius Nasta" şi confirmaţi cu acinetobacter au murit în ultima săptămână.

Focar de infecție la Terapie Intensivă! Secția a fost închisă! Doi bolnavi infectați au murit

De asemenea, activitatea blocului operator și a secției a fost sistată, conform deciziei Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti ce a fost luată marți.

Ultima oră! Ce s-a întâmplat cu profesoara din Târgoviște care a vrut să răpească și să sugrume un bebeluș din brațele m... Șoferii români, în pericol! Avertismentul autorităților pentru perioada următoare! Ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x