Căutare Live

Alegeri prezidențile 2019, turul 2. Trec strada non-stop pe trecerea de pietoni, pentru a boicota alegerile!!!

După ce un localnic de 71 de ani și-a pierdut viața, fiind accidentat pe trecerea de pietoni, sătenii din Robești - Câinieni, Vâlcea, au ieșit pe șoseaua națională, cu un protest ad-hoc. Ei au traversat strada, într-un du-te vino continuu, în speranţa că prin gestul lor disperat îi vor face pe şoferii care tranzitează zona să conştientizeze existenţa trecerii de pietoni şi să circule cu prudenţă

Revoltați după al treilea accident petrecut în ultima lună pe trecerea de pietoni, sătenii din Robești au anunțat că recurg la o formă inedită de protest

Un nou accident rutier s-a soldat cu moartea unui om sâmbătă seara, pe Valea Oltului. Este al treilea accident mortal produs, în nici o lună, la Robeşti - Câineni, în Vâlcea.

Sătui de tot fie victime în „capcana morţii” de pe DN 7 / E81, sătui de incompetenţa autorităţilor, a celor de la drumuri naţionale şi a tuturor celor care răspund sub o formă sau alta de siguranţa pe drumurile publice, zeci de localnici din Câineni - Vâlcea au ieşit sâmbătă seara, 23 noiembrie, să protesteze pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. Un clip cu acest moment a devenit rapid viral pe Facebook. Totul s-a întâmplat după ce, sâmbătă seară, încă un localnic şi-a pierdut viaţa pe trecerea de pietoni de la Robeşti. În jurul orei 19.00, un autoturism a lovit un pieton, motiv pentru care tot traficul a fost blocat. Victima era un bărbat de 71 de ani din localitate. Şoferul este din judeţul Olt, iar la ora la care a comis accidentul se îndrepta spre casă. Circulaţia a fost reluată după mai bine de o oră şi jumătate de la producerea incidentului. Exasperaţi de atâtea accidente mortale, în mai puţin de o lună, localnicii au organizat un protest ad-hoc. Au ieşit pe drumul naţional, în zona trecerii de pietoni - loc în care şi-au găsit sfârşitul trei oameni. Protestatarii au traversat strada, într-un du-te vino continuu, în speranţa că prin gestul lor disperat îi vor face pe şoferii care tranzitează zona să conştientizeze existenţa trecerii de pietoni şi să circule cu prudenţă.

De aceea, s-au decis să protesteze traversând în continuu drumul naţional (DN 7 / E 81) spre disperarea şoferilor, dar mai ales a organelor de ordine aflate la faţa locului: poliţiştii de la Rutieră care veniseră la accident, dar şi mai multe echipaje ale Jadarmeriei trimise să ţină protestul sub control şi să nu se înregistreze şi alte incidente: „Să mai stea şi şoferii, că şi noi stăm câte o jumătate de oră să traversăm”, şi-au justificat oamenii gestul.

Localnicii ieşiţi în stradă au anunţat că se vor întoarce la ora 10.00, duminică, 24 noiembrie, să continue protestul şi să gândesc, tot ca formă de protest, să boicoteze alegerile prezidenţiale. Unul dintre poliţişti le-a trasmis şi că la aceeaşi oră va veni o comisie, formată din autorităţile judeţului, la faţa locului: „Nu se mai poate! Pe trecerea aceasta au murit atâţia oameni şi o să moară în continuare!”, şi-au justificat gestul protestatarii.

Sursa: AdevărulAșa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Incident în Dolj: președintele unei secții de votare a plecat cu ștampila acasă!!!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri