Antena Căutare

Alertă cu bombă la o școală din București, sectorul 2. Unitatea a fost evacuată

Autorităţile au intervenit, luni, după ce o persoană a anunţat telefonic că ar exista o bombă la o unitate de învăţământ din Sectorul 2, București.

colaj de imagini cu un politist si un genist Galerie
Autorităţile au intervenit, luni, după ce o persoană a anunţat telefonic că ar exista o bombă la o unitate de învăţământ din Sectorul 2, București. | Shutterstock.com

După ce s-a dat alerta, unitatea de învățământ a fost evacuată, traficul în zonă fiind restricţionat. Ulterior, echipele de intervenţie au precizat că nu au descoperit nicio situaţie periculoasă.

Citește și: Incendiu bloc Pipera. Arde acoperișul unei clădiri aflate în construcție și materiale din apropiere

Alertă falsă cu bombă la o școală din București, sectorul 2

”Astăzi, în jurul orei 13.30, o persoană a apelat numărul direct al unei secţii de poliţie şi a comunicat faptul ca la o unitate de învăţământ din sectorul 2 s-ar afla un dispozitiv exploziv”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de evacuare a elevilor şi personalului şi restricţionarea traficului în perimetrul adiacent fiind declanşate verificări de către specialiştii pirotehnicieni.

Citește și: Alertă cu bombă la o stație de metrou din Capitală. Ce s-a găsit pe peron. Autoritățile au făcut verificările necesare

În ultimele zile, mai multe astfel de apeluri au fost făcute, de fiecare dată fiind vorba despre alarme false, potrivit News.

Reacția Poliției Capitalei la alerta de bombă de la școala din sectorul 2

După ce a făcut verificări, Poliția Capitalei a oferit o declarație despre situația de la școala din Sectorul 2, București.

”Nu a fost identificată nicio situaţie de pericol”, a transmis Poliţia Capitalei, la finalizarea verificărilor.

Citește și: (P) Poliția Română lansează campania de educație rutieră pentru pietoni, conducători de biciclete și trotinete

Elena Mateescu, directorul ANM, anunță un posibil cod roşu de fenomene meteo extreme în România. Care sunt localitățile ... Incendiu bloc Pipera. Arde acoperișul unei clădiri aflate în construcție și materiale din apropiere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x