Antena Căutare

Alertă cu bombă la o stație de metrou din Capitală. Ce s-a găsit pe peron. Autoritățile au făcut verificările necesare

Astăzi, 17 decembrie 2021, Serviciul Român de Informații a făcut verificări la stația Eroii Revoluției, după ce o persoană a sunat la 112 crezând că este vorba despre o amenințare cu bomba la metrou.

colaj-metrou-oameni-la-metrou
Astăzi, 17 decembrie 2021, Serviciul Român de Informații a făcut verificări la stația Eroii Revoluției, după ce o persoană a sunat la 112 crezând că este vorba despre o amenințare cu bomba la metrou. | Shutterstock & Hepta

Autoritățile au fost în alertă vineri dimineață, 17 decembrie 2021, după ce o persoană a găsit un bagaj suspect pe person, motiv pentru care a fost dată alarma de bombă în stația Eroii Revoluției. Traficul pietonal din zonă a fost restricționat, iar la fața locului au ajuns reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii, care au făcut verificări.

Citește și: Cum să mergi gratis cu metroul din București. O campanie Metrorex, dedicată reciclării deșeurilor. Ce condiții sunt

Alarma cu bomba a fost dată din cauza unui rucsac care se afla pe pervazul unei ferestre, conform romaniatv.net. Zona a fost închis timp de 25 de minute pentru a se face verificările necesare, iar viața oamenilor să nu fie pusă în pericol.

Alarma cu bomba de la stația Eroii Revoluției a fost una falsă

La fața locului au sosit pirotehniștii, care au verificat bagajul suspect și au constatat că nu reprezintă un pericol pentru nimeni, alarma cu bomba de la stația Eroii Revoluției fiind una falsă.

Citește și: Circulația metrourilor a fost oprită în urma unui protest spontan. Sindicaliștii au coborât pe șine

Ultima ameninţare cu bombă la metrou a fost în data de 19 iunie 2020, după ora 08:00, la stația Eroilor din București. Cel care a dat alarma a fost un bărbat, care a sunat la 112 și a dezvăluit că se afla un bagaj suspect pe peron.

Traficul pietonal din zonă a fost restricționat, iar în subteran au fost chemate echipele de genişti pentru a rezolva situația.

(P) Ce cadouri poți dărui de Crăciun? Iată care sunt cele mai bune idei... (P) Biofarm a împlinit 100 de ani de activitate și inaugurează una dintre cele mai moderne fabrici de medicamente din ța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x