Căutare Live

Alertă în apropierea granițelor României! Armata este pe cale să intervină. La graniţă va putea fi folosită forţa fizică, inclusiv tunuri cu apă, gaze lacrimogene şi grenade paralizante

În cazul unui val de migranţi rmata bulgară este pregătită să trimită efective la graniţa cu Turcia , a declarat joi ministrul Apărării, Krasimir Karakaceanov, transmite BTA.

Armata este pe cale să intervină. La graniţă va putea fi folosită forţa fizică, inclusiv tunuri cu apă

Aproxiamtiv 500 de militari din forţele terestre, forţele speciale şi poliţia militară, şi 140 de echipamente pot ajunge la graniţă într-un interval de 4-6 ore, le-a precizat ministrul jurnaliştilor, în parlamentul de la Sofia

Turcia nu le permite migranţilor să treacă în Bulgaria

Poliţia de Frontieră şi Ministerul de Interne îşi îndeplinesc perfect misiunea, nu există tensiuni, iar Turcia nu le permite migranţilor să treacă în Bulgaria.

Ministrul Apărării le-a mai declarat jurnaliştilor că nu este necesară construirea de noi instalaţii de-a lungul frontierei. Poliţia de Frontieră deţine echipamente foarte bune: camere cu termoviziune care permit identificarea la 5 km de frontieră, drone şi altele, a precizat el.

Karakaceanov a fost de părere că ar fi bine ca valul de migraţie spre Bulgaria să fie stopat cu ajutorul diplomaţiei, însă, dacă aceasta nu va da rezultate, ar trebui utilizate toate mijloacele de forţă permise de legislaţia bulgară.

Turcia desfăşoară forţele speciale din poliţie la frontieră pentru a împiedica Grecia să respingă migranţi

„Sunt o persoană omenoasă, dar graniţa bulgară este inviolabilă şi, dacă cineva începe să comită încălcări precum cele din Grecia, Bulgaria ar trebui să folosească forţa”, a subliniat ministrul Apărării, potrivit Agerpres.

Erdogan pune Europei condiţii privind migranţii; un mort şi cinci răniţi în ”tiruri cu gloanţe reale” ale forţelor greceşti asupra migranţilor la frontiera turco-greacă

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Alertă! Suspect de coronavirus, căutat de polițiști! Bărbatul din Galați a dispărut din zona de izolare...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri