Alertă în Capitală! Pompierii au intervenit imediat din cauza furtunii dezlănțuite (FOTO)

 
+2 click pentru
galerie

Imagini apocaliptice în București și Ilfov! A fost nevoie urgentă de intervenția pompierilor pentru a putea preveni posibile tragedii! Vremea dezlănțuită a făcut prăpăd!

Pompierii au intervenit, vineri, în mai multe zone din municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov pentru îndepărtarea efectelor ploii torenţiale.

”Ca urmare a fenomenelor meteo ce se manifestă în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, pompierii din cadrul ISUBIF intervin pentru extragerea apei acumulate în subsoluri, case, dar şi pe străzi în zona Grădinii Zoologice, str. Erou Iancu Nicolae, dar şi pe strada Maşina cu Pâine”, a transmis, vineri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că se mai intervine în localitatea Pantelimon pentru extragerea apei pe str. Brânduşelor şi pe str. Anton Pann, dar şi pe Bulevardul Biruinţei.

Citește și: Vremea în București se stică. ANM anunță ploi torențiale și descărcări electrice

Pompierii intervin cu motopompe remorcabile şi transportabile, arată news.ro.

Potrivit meteorologilor, până la ora 17.30, municipiul Bucureşti este sub cod portocaliu, fiind prognozate averse torenţiale, mai ales în estul oraşului, ce vor cumula 20...35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, unele intensificări ale vântului.



facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI