Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vremea în București se stică. ANM anunță ploi torențiale și descărcări electrice

ANM a emis o noua prognoza meteo pentru Municipil Bucuresti. Vremea se strica in Capitala incepand de astazi, 23 mai, și ramane capricioasa pana pe 24 mai 2019, la ora 22:00.

ANM a emis o nouă prognoză meteo pentru Municipil București. Vremea se strică în Capitală începând de astăzi, 23 mai, și râmâne capricioasă până pe 24 mai 2019, la ora 22:00.

Vineri 24 mai 2019, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele montane și submontane, unde înnorările temporar vor fi accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat, cu o probabilitate mai mare în nord-vest și în zona Munților Apuseni, cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilității atmosferice își vor face apariția pe arii restrânse în special seara și în cursul nopții, cu precădere în sud și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, pe arii restrânse în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade.

Citește și: Caniculă și furtuni! Ce anunță vremea pe trei luni în România: iunie, iulie, august 2019

Vremea în București. Meteo 23 - 24 mai

În intervalul menționat vor fi perioade – în special în după-amiaza zilei de vineri (24 mai) - în care instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, cantități de apă mai însemnate. Temperatura maximă, joi, 23 mai, va fi de 26...27 grade, iar vineri, 24 mai, de 23...24 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 15 grade.

Surse: meteoromania.ro, stirimeteo.com

Citește și: Vremea în București pe 7 zile. Ce anunță prognoza meteo ANM

Recomandari