Antena Căutare

Dezastru în hypermarketuri! Clienții sunt în pericol dacă vor cumpăra aceste produse!

Este alertă în marile magazine din Braşov. Inspectorii OPC au golit vitrinele şi lăzile în care stau produsele congelate, din carne sau peşte, şi cele gătite.

Este alertă în marile magazine din Braşov. Inspectorii OPC au golit vitrinele şi lăzile în care stau produsele congelate, din carne sau peşte, şi cele gătite. Comisarii au descoperit alimente ţinute în mizerie sau la temperaturi nepotrivite, aşa că au retras de la vânzare sute de kilograme de produse.

Este revolta inspectorilor de la Protecţia Consumatorului, în faţa unei vitrine vechi şi murdare. O imagine care s-a repetat în mai multe hipermarketuri din Braşov. Acolo unde au descoperit produse congelate ţinute în lăzi frigorifice defecte, care nu mai menţin temperatura corectă, şi alimente păstrate în vitrine pline de mizerie.

Inspectorii au retras din magazine sute de kilograme de alimente. Carne, mezeluri, peşte şi legume congelate. Comisarii au închis zone întregi şi s-au apucat de curăţenie.

Schimbare uriașă! Materie nouă introdusă în școli! Ce vor studia copiii... Jobul care le poate aduce românilor un salariu de peste 1500 de euro pe lună! E nevoie de 100 de ore de studiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x