Antena Căutare

Alertă în Suceava. Un bărbat infectat cu coronavirus ar fi intrat în contact cu 1.000 de persoane. Omul a dat petreceri la întoarcerea din Belgia

Un bărbat din Suceava, întors recent din Belgia și testat pozitiv cu coroanvirus, ar fi intrat în contact cu peste 1.000 de persoane. Omul a organizat petreceri la el acasă și s-a plimbat nestringherit prin tot județul. Autoritățile sunt în alertă și încearcă să-i identifice pe toți cei care s-ar fi putut infecta cu Covid-19.

Alertă în Suceava. Un bărbat infectat cu coronavirus ar fi intrat în contact cu 1.000 de persoane. Omul a dat petreceri la întoarcerea din Belgia
Alertă în Suceava. Un bărbat infectat cu coronavirus ar fi intrat în contact cu 1.000 de persoane

Omul s-a întors din Belgia pe 4 martie, dar nu a intrat în izolare pentru că la acea dată țara nu era afectată puternic de epidemie. Acum a fost declanșată o alertă epidemilogică de amploare.

Autoritățile sucevene îi caută cei o mie de oameni cu care bărbatul a intrat în contact.

Citește și: Noi măsuri drastice în România. Se închid restaurantele, se suspendă zboruri: „Nu închidem oraşe, nu raţionalizăm alimente”

Bărbatului nu i s-a impus autoizolarea la revenirea în țară

La revenirea în țară, bărbatul nu a fost obligat să intre în autoizolare, asta pentru că la momentul respectiv Belgia nu se afla pe lista zonelor periculoase pentru infectarea cu coronavirus.

În cursul zilei de luni, 16 martie, acesta a mers singur la spital, pentru că se simțea rău, acuzând dureri de plămâni. Acesta a fost testat pentru depistarea coronavirusului și rezultatul a fost pozitiv, anunță presa locală din Suceava.

Primatul comunei natale a bărbatului a precizat că bărbatul nu a știut că este bolnav, neavând simptome până luni.

Elevii unui liceu din Iași produc mii de măști de protecție impotriva Covid19: "Le dezinfectăm și le distribuim cel... Doi brutati români din Italia oferă pâine gratis bătrânilor de lângă Roma: „Suntem datori să îi ajutăm. Oamenii sunt bun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x