Antena Căutare

BREAKING NEWS. Noi măsuri drastice în România. Se închid restaurantele, se suspendă zboruri: „Nu închidem oraşe, nu raţionalizăm alimente”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a susținut o declarație de presă la sediu Ministerului Afacerilor Interne (MAI) împreună cu secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu.

BREAKING NEWS. Noi măsuri drastice în România. Se închid restaurantele, se suspendă zboruri: „Nu închidem oraşe, nu raţionalizăm alimente”
Noi măsuri drastice în România. Se închid restaurantele și hotelurile! Declarații de ultima oră

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat lista de măsuri luate după decretarea stării de urgenţă de către preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul unei conferinţe susţine la sediul M.A.I.

Marcel Vela:

Se suspendă activitatea de servire şi consum a produselor alimentare, băutirolor, restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice. Este permisă organizarea de către aceste firme a activităţii de comercializare a alimentelor şi băturilor care nu presupun rămânerea clienţilor în aceste localuri.

Săvârşirea unei infracţiuni, profitând de situaţia prilejuită de starea de urgenţă, pedepsită cu închisoare până la doi ani

Se suspendă toate activităţile religioase, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, de îngrijire persoanlă în spaţii închise Interzice organziarea oricărui eveniment cu peste 100 de persoane în spaţii deschide. Organizatorii evenimentele organizate în spaţii deschise ce presupun participarea a maxim 100 de persoane sunt obligaţi să asigure distanţa de minimum 1 metru între participanţi.

Un pacient diagnosticat cu coronavirus, din București, își scoate masca și îi scuipă pe medicii care îl tratează, ca să-i infecteze!

Am decis cu privire la transportul de marfă că toţi şoferii vehiculelor de capacitate peste 3,5 tone au obligaţia ca la frontieră să aibă şi să poarte mijloace individuale de protecţie precum dezinfectant, mănuşi. Şoferii care vin din zone roşii sau galbene nu se supun măsurilor de carantină sau izolare dacă la prezentarea în punctul de trecere nu manifestă simptome.

Cu privire la export: ansamblele şi subansamblele fabricate în România nu fac obiectul restricţiilor la export .

Se suspendă toate zborurile aeriene Spania – România pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare din 18 martie , ora 18.00.

Românul care luptă cu acul și ața împotriva coronavirusului. Ștefan face măști pentru oamenii din Italia: „Cadoul meu pentru oameni”

Zborurile din Italia: am prelungit măsura suspendării acestora pentru încă 14 zile începând din 23 martie. Aceste măsuri nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat şi pentru transporturile de marfă, transporturilor umanitare.

Azi am emis un ordin de ministru prin care am stabilit că pe durata stării de urgenţă Poliţia Română va conduce operaţional, prin Inspectoratele Judeţene Poliţia Locală care funcţionează pe raza de competenţă. Avem cu toţii nevoie de încredere.

Nu închidem oraşe, nu raţionalizăm alimente.

„Soțul meu ne-a lăsat. L-au dus deja la cimitir. Nu m-au lăsat să merg”. O româncă din Italia, despre viață și moarte în vremea coronavirusului

Raed Arafat a anunțat măsuri speciale în sistemul sanitar, medicii rezidenți fiind redistribuiți, în regim de voluntariat, pentru a ajuta personalul medical. Aceștia se vor prezenta la camerele de gardă și în spitalele de urgență.

Starea de urgență reorganizează sistemul medical. Ce se va întâmpla în spitale, începând de miercuri. Anunțul a fost făcut de Raed Arafat

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 217 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre cei 217 de cetățeni care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.

Schimbarea voucherelor de vacanță în vouchere de sănătate, propunere avansată Guvernului de parlamentarii USR... Coronavirus în România: Locurile de joacă din Craiova igienizate, dezinfectate și închise - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x