Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

ALERTĂ Meteo, ANM. Cod galben de furtuni, vijelii și inundații.

Prima zi de foc se incheie cu o alerta de cod galben. ANM a anuntat ploi, rafale puternice de vant, grindina si descarcari electrice in judetul Cluj.

cod galben furtuna

pexels.com

Prima zi de foc se încheie cu o alertă de cod galben. ANM a anunțat ploi, rafale puternice de vânt, grindină și descărcări electrice în județul Cluj.

Conform site-ului anm.ro, la ora 14 a fost emisă avertizare de cod galben pentru următoarele localități din județul Cluj: Mihai Viteazu, Iara, Săvădisla, Moldovenești, Băișoara, Petreștii de Jos, Ciurila, Valea Ierii.

Avertizarea este valabilă pentru ziua de 12 iunie, în intervalul 14:45-15:45.

Se vor semnala : ploi cu caracter de aversă care vor depăşi local 20 ... 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici, descărcări electrice.

Citește și:

Potrivit vremea.ro, marți vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a țării, cu excepția nord-vestului, unde pe arii extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de frecvențe descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici și medii. La începutul averselor vor fi și intensificări ale vântului care temporar pot luă aspect de vijelie. Cantitățile de apa așteptate a se acumula nu vor fi semnificative, însă în Maramureș izolat se vor strânge până la 15-20 de mm.

Recomandari