Antena Căutare

Alertă METEO de ploi abundente, inundații și grindină! Zonele în care vremea face acum ravagii

Anunţ de ultimă oră al meteorologilor. Vremea se strică în mai multe judeţe din ţară, specialiștii în meteo de la ANM au emis cod galben de ploi abundente, inundații și grindină! Iată zonele afectate de vremea capricioasă!

Anunţ de ultimă oră al meteorologilor. Vremea se strică în mai multe judeţe din ţară, specialiștii în meteo de la ANM au emis cod galben de ploi abundente, inundații și grindină! Iată zonele afectate de vremea capricioasă!

ANM cod galben cod galben de ploi abundente

Valabil de la : 09-06-2018 oră 10:00 pană la : 09-06-2018 oră 11:00

În zonă : Judetul Arad: Pecica, Nădlac, Vinga, Secusigiu, Sagu, Semlac, Fântânele, Felnac, Seitin, Zădăreni, Peregu Mare;
Județul Timiș: Sânnicolau Mare, Recas, Buzias, Varias, Giarmata, Dudeștii Vechi, Lenauheim, Ghiroda, Cărpinis, Sanandrei, Comlosu Mare, Periam, Satchinez, Ortisoara, Cenad, Teremia Mare, Lovrin, Biled, Racoviță, Sânpetru Mare, Topolovătu Mare, Darova, Pischia, Tomnatic, Tormac, Sandră, Boldur, Saravale, Dumbrăvita, Becicherecu Mic, Iecea Mare, Masloc, Dudeștii Noi, Gottlob, Cheveresu Mare, Pesac, Remetea Mare, Fibis, Beba Veche, Nitchidorf, Bucovăt, Valcani, Bogda;

Se vor semnala : averse care vor cumula 25 -30 l/mp, grindină de dimensiuni mici, frecvențe descărcări electrice
Fenomene asociate : intensificări de scurtă durată ale vântului
Observații : sistemul convectiv se deplasează pe direcția SE-NV

Vremea 9 iunie în România

Instabilitatea atmosferica va fi accentuată în majoritatea zonelor țării, pe spații extinse urmând să cadă averse de ploaie însoțite de frecvențe descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici și medii. La începutul averselor vor apărea și intensificările de vânt care temporar vor putea luă aspect de vijelie. Cantitățile de apa vor fi în general moderate, local urmând să se acumuleze 15-20 de mm, iar izolat până la 30-40 de mm.

Vremea din 9 iunie la București

Vremea în București se anunță extrem de călduroasă, dar cerul va fi parțial înnorat. Maxima zilei atinge temperatura de 31°C, iar minima nopții de 16°C. Este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere.

Prognoza meteo din 9 iunie la munte

La munte, ploile însoțite de descărcări electrice vor continua. Maxima zilei este de 29°C, șansele de ploaie sunt de 50%. Cantiatea de precipitații este însemnată, temperaturie minime scad până la 15°C. Vântul bate din direcția E şi este variabil. Ploile vor continua și în a doua zi de weekend.

Alertă într-o comună din Bacău! O fetiţă de cinci ani a fost dată dispărută... Vești senzaționale pentru românii care își caută loc de muncă! Peste o mie de posturi sunt disponibile! Vezi unde și pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x