Antena Căutare

COD PORTOCALIU de ninsori și viscol în București!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu de ninsori şi viscol în Bucureşti şi alte zece judeţe din ţară, valabil de azi până duminică seară!

COD PORTOCALIU de ninsori și viscol în București!
| antena3.ro

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu de ninsori şi viscol în Bucureşti şi alte zece judeţe din ţară, valabil de azi până duminică seara!

Alte 16 judeţe sunt avertizate cu cod galben. Vremea se va răci, devenind geroasă în cursul nopţilor şi al dimineţilor mai ales în estul şi sud-estul ţării. Vor fi precipitaţii mixte şi se va depune polei în Banat, sudul Dobrogei, iar la începutul intervalului şi în sudul Olteniei.

Va ninge şi se va depune strat consistent de zăpadă în Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Dobrogei, în sudul Moldovei, precum şi în zona Munţilor Banatului, a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură.

Vântul se va intensifica cu precădere în sudul şi sud-estul ţării, unde va avea viteze de peste 60....70 km/h, viscolind ninsoarea.

În Bucureşti, vremea se va răci accentuat şi va fi în general închisă. Cerul va fi noros şi mai ales către seară vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va avea intensificări.Temperaturile maxime se vor situa între -4 și -1 ºC! Până atunci, meteorologii au emis o avertizare cod galben de polei, valabilă în urmăroarele ore, în Capitală.

VEZI AICI ZONELE AFECTATE DE CELE DOUĂ CODURI!

Călătorii care au sfidat moartea! Autobuz în flăcări, la Iași!... Melodie hip-hop în memoria lui Adrian Iovan şi a Aurei Ion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x