Antena Căutare

Alerta pe Crisul Repede: Pompierii, in cautarea unei tinere dupa ce au scos cadavrul unui baietel

S-a dat alarma, azi-noapte, la Oradea, din cauza unui tanar care isi striga disperat prietena, de pe malul raului Crisul Repede. Prin urmare, la numai cateva ore dupa ce au scos trupul neinsufletit al unui baiatel de trei ani si jumatate din apele raului, pompierii au pornit pe urmele fetei.

Cativa trecatori l-au auzit tipand dupa ajutor si au sunat imediat la 112. Un echipaj de pompieri a cautat mai bine de doua ore trupul fetei, dar fara rezultat. Politistii iau in calcul si varianta ca totul sa fi fost doar in imaginatia tanarului.

Cu numai cateva ore inainte, o echipa ISU Oradea a recuperat cadavrul unui baietel in varsta de trei ani si jumatate ani din Crisul Repede, dupa ce o femeie l-a observat plutind deasupra apei si a sunat la 112.

Echipajul SMURD a incercat sa il resusciteze pe copil timp de aproximativ 15 minute, dar fara rezultat. Medicii au stabilit ca baiatul era inecat de mai bine de o ora.

"CARD", cuvantul dracului! Afla de ce a fost scos de pe cardurile de sanatate!... Incident la un miting aviatic din Suceava: un parasutist a aterizat pe un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x