Antena Căutare

"CARD", cuvantul dracului! Afla de ce a fost scos de pe cardurile de sanatate!

"CARD" a devenit cuvantul dracului! Reprezentantii unor organizatii religioase au cerut ca acesta sa nu apara pe cardurile de sanantate, care vor urma sa fie distribuite din luna septembrie, pe motiv ca, citit invers, devine "drac". Iar CNAS a acceptat propunerea lor.

Astfel, cuvantul "card" va fi inscriptionat in forma articulata "cardul", care, citit invers, nu va mai face referire la cele necurate. Acum, reprezentantii organizatiilor religioase pot rasufla linistiti. Medicul sef al CNAS, Marius Filip, a fost de acord cu propunerea. Sa speram, totusi, ca nevinovatul cuvant nu va fi scos si din DEX.

Cerinte speciale au venit si din partea unor organizatii de pacienti. Mai putin aberante, am putea spune. Ei au cerut ca pe carduri sa nu fie inscriptionate bolile cronice ale pacientului.

De asemenea, nici codul numeric personal nu va fi trecut. In schimb, fiecare pacient va avea un cod de asigurat cu care va putea fi identificat.


FOTO: Intact Images

Pericolele din Centrul Vechi al Capitalei! Multe cladiri se pot prabusi in orice clipa... Alerta pe Crisul Repede: Pompierii, in cautarea unei tinere dupa ce au scos cadavrul unui baietel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x