Antena Căutare

"Mami, mă faci frumoasă?" Alexandra suferea de leucemie și a murit făcându-și temele la matematică

 "-Mami, mă faci frumoasă?" își întreaba mama, Alexandra, fetița din Focșani, diagnosticata cu leucemie, atunci când vedea că mămica ei îi taie părul. Alexandra nu înțelegea de ce coada ei mereu îngrijită era din ce în ce mai subțire și nici de ce mulți copii internați în aceeași secție nu mai aveau deloc păr. Alexandra era în clasa a II-a și își dorea să mai meargă la școală. A murit spunându-i mamei că are teme de făcut la matematică. 

"-Mami, mă faci frumoasă?" își întreaba mama, Alexandra, fetița din Focșani, diagnosticata cu leucemie, atunci când vedea că mămica ei îi taie părul. Alexandra nu înțelegea de ce coada ei mereu îngrijită era din ce în ce mai subțire și nici de ce mulți copii internați în aceeași secție nu mai aveau deloc păr. Alexandra era în clasa a II-a și își dorea să mai meargă la școală. A murit spunându-i mamei că are teme de făcut la matematică.

Alexandra urma tratament și totul părea ca merge bine. La doar câteva zile, însă, Alexandrei i se face rău. Este luată la terapie intensivă. Medicii îi spun mamei ca ficatul ,,e făcut praf". Alexandra nu a mai rezistat și s-a stins pe patul de spital la doar opt ani.

Ziarul de Vrancea a relatat pe larg cazul fetiței diagnosticate cu leucemie. Mama Marinela și-a deschis sufletul în fața unei jurnaliste a publicației locale. I-a spus că este mămica unei fetițe cu sindrom Down. Soțul o părăsise când a aflat ca Alexandra era un copil cu nevoi speciale. Nu a ținut cont că mai aveau încă trei copii mai mari care aveau nevoie ca și Alexandra, de altfel, de sprijinul și afecțiunea unui tată.

Românii nu vor avea minivacanță de Sfântul Andrei! Singura categorie de angajați care va primi liber pe 30 noiembrie și ... VIDEO/ Dezastru pe stradă! A făcut slalom printre mașini și a lovit tot ce avea în cale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x