Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alexandru Cumpănașu, „apel disperat” către populație. Ce a transmis unchiul Alexandrei Măceșanu: „Vă rugăm să ne ajutați să le găsim!”

„Apel disperat la populația României”! Mesajul alarmant transmis de Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu

Facebook/ Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu intervine în cazul celor cinci fete dispărute dintr-un centru de plasament din județul Dâmbovița. Unchiul Alexandrei Măceșanu a transmis un „apel disperat” către români.

„Dragi romani, facem un APEL DISPERAT la populatia Romaniei

Fundatia "Alexandra Macesanu - Luptam impreuna impotriva traficului de persoane si abuzurilor": Din centrele de plasament din judetul Dambovita au disparut 5 fete de varsta Alexandrei. Va rugam sa ne ajutati sa le gasim!!!

Orice informatie este vitala in aceasta perioada. Va rugam sa o comunicati de indata MAI prin 112 (chiar daca suna ironic este singurul nr de urgenta al Romaniei) sau noua la nr de tel:0784233789. Daca MAI nu va gasi aceste fete solicit Ministrului de Interne DEMITEREA sefului IPJ Dambovita si sefilor celorlalte structuri cu competete in domeniu din judet.

De asemenea cerem de acum DEMITEREA SEFULUI DGASPC Dambovita! Am atras atentia de nenumarate ori asupra abuzurilor si "tranzactionarii" copiilor sau celor care fac 18 ani din aceste centre de plasament pentru cersetorie sau prostitutie!!! Situatia la nivel national este foarte grava si voi efectua o ancheta sociala complexa pentru a demonstra abuzurile inimaginabile din aceste centre, inclusiv ale unor angajati precum si implicarea clanurilor interlope in racolarea acestor victime vulnerabile pentru prostitutie sau cersetorie!”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Dincă, la pământ după ce a primit vestea! Omul pe care l-a sunat de 31 de ori înaintea morții Alexandrei, în stare gravă la spital

Alexandru Cumpănașu, „apel disperat” către populație. Ce a transmis unchiul Alexandrei Măceșanu: „Vă rugăm să ne ajutați să le găsim!”

Cine sunt cele cinci fete dispărute din Dâmbovița

Ghica Mihaela Roberta, în vârstă de 15 ani. La momentul plecării purta pantaloni de culoare deschisă şi geacă de culoare gri deschis. Semnalmente: 1,60 m, ten închis, ochi negri, păr negru, lung.

Bucur-Chivu Alexandra-Costinela, în vârstă de 16 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră şi geacă vişinie de fâş. Semnalmente: 1,55 m, ochi albaştri, constituţie atletică, ten deschis, păr lung, negru.

Hâncianu Ana-Maria, în vârstă de 14 ani. La momentul plecării purta pantaloni tip camuflaj, vesta de fâş de culoare albastră cu glugă gri, bluză de culoare albă şi pantofi sport având culorile alb cu negru. Semnalmente: aproximativ 1,55 - 1,60 m, constituţie slabă, ten deschis, păr negru, tuns scurt.

Lovitură puternică pentru familia Alexandrei Măceșanu, înainte de Crăciun! Ce i-a transmis DIICOT. „Există foarte multe probe în acest sens”

Neagu Alexia-Lavinia, în vârstă de 13 ani. La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră. Semnalmente: 1,50 - 1,53 m, ten deschis la culoare, părul lung, negru, vopsit blond la vârfuri.

Drosu Florenţa-Emilia, în vârstă de 18 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră, geacă de fâş de culoare neagră şi pantofi sport având culorile alb, roşu şi gri.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acestora sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie

Recomandari