Antena Căutare

Alexandru Cumpănașu, revoltat după ce DIICOT i-a citat pe părinții Alexandrei: ”Procurorii sunt disperați! Nu știu de ce se grăbesc!”

Scandalul în cazul de la Caracal continuă, iar Alexandru Cumpănașu este revoltat de decizia DIICOT de a-i cita pe părinții Alexandrei. 

Scandalul în cazul de la Caracal continuă, iar Alexandru Cumpănașu este revoltat de decizia DIICOT de a-i cita pe părinții Alexandrei.

Astfel, în cadrul unui interviu, la Antena 3, el s-a arătat revoltat de faptul că procurorii le-au cerut părinților Alexandrei să aducă buletinul fetei.

”S-a ajuns atât de departe din cauza unor procurori disperați să finalizeze situația cu moartea Alexandrei și trimiterea lui Dincă în judecată. Nu știu de ce se grăbesc atât de mult, de ce s-a ajuns la acest tip de amenințări. E absolut strigător la cer. Eu ce să cred? Dacă nu făceam scandalul public, ce urma să se întâmple? Spune foarte clar documentul că în caz de neprezentare vor fi luați cu mandat, adică cu cătușe și puși în dube, și vor primi amendă. Oamenii ăștia gândesc când acționează?”, a spus Cumpănașu, miercuri, la Antena 3.

A dat BAC-ul la 51 de ani! Tragedia ce a motivat-o să susțină examenul! „Roata se poate întoarce peste noapte şi nu mai ... Cel mai grandios proiect din 2020.Cel mai mare yacht din lume va fii lansat la apă în Tulcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x