Antena Căutare

A dat BAC-ul la 51 de ani! Tragedia ce a motivat-o să susțină examenul! „Roata se poate întoarce peste noapte şi nu mai ai absolut nimic”

O româncă a susținut Bacalaureatul la vârsta de 51 de ani, după ce a locuit și a lucrat în Grecia. A luat decizia de a merge la examenul maturității în urma unei tragedii.

O româncă a susținut Bacalaureatul la vârsta de 51 de ani, după ce a locuit și a lucrat în Grecia. A luat decizia de a merge la examenul maturității în urma unei tragedii.

Românca, Carmen Papadopulos, a locuit până în acest an în Grecia, unde a deţinut o firmă care a dat faliment. A decis că este momentul să revină în ţară şi să-şi ia diploma de Bacalaureat.

„În permanenţă soţul, care nu mai este în viaţă, îmi spunea că nu mai avem pentru ce, că avem toţi banii din lume şi toate asigurările posibile, uite că roata se poate întoarce peste noapte şi să nu mai ai absolut nimic. Sincer vă zic nici ca îngrijitoare n-o să mai putem ocupa un post fără diplomă”, a spus Carmen Papadopulos, candidat la Bacalaureat, potrivit digi24.ro.

Potrivit datelor publicate de Ministerul Educaţiei Naţionale, 21 de elevi au obţinut medii peste 9. Cea mai mare medie, 9,78, a fost obţinută de un elev de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu" din Târgu Jiu. Rezulatele finale de la bacalaureat vor fi afișate sâmbătă.

Doar 30 la sută dintre elevii care au susținut Bacalaureatul în această toamnă au promovat examenul. Chiar și așa, este cea mai mare rată de promovare la a doua sesiune, din 2010 și până acum.

43.528 de candidaţi s-au înscris la examenul maturităţii în cea de-a doua sesiune de bacalaureat şi s-au prezentat la examen 34.576. Dintre aceştia, doar 10.595 au fost declaraţi "reuşit", adică au obţinut media 6.

Elevi români premiați cu aur și argint la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului... Alexandru Cumpănașu, revoltat după ce DIICOT i-a citat pe părinții Alexandrei: ”Procurorii sunt disperați! Nu știu de ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x