Căutare Live

Ți se rupe sufletul citind! Alexandru Cumpănașu i-a dedicat Alexandrei o poezie cutremurătoare: „Știu unde ești, te voi regăsi curând!”

Primul Crăciun fără Alexandra Măceșanu. Suferința părinților ei este imposibil de imaginat. Unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănașu i-a dedicat o poezie cutremurătoare.

Alexandra Măceșanu

Facebook/ Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburător. Acesta recunoaște că pierde multe nopți de la dispariția nepoatei sale. „Este modul meu intim de a refula în fața celor mai grele momente. Însă tu, IUBIREA NOASTRĂ, meriți să îl împărtășesc cu milioanele de suflete care te iubesc”, a scris Cumpănașu.

Redăm mai jos o parte a poemului compus de Alexandru cumpănașu pentru Alexandra Măceșanu:

„De Crăciun suntem cu gândul la tine, îngerașul nostru, al tuturor românilor! Nu am putut dormi noaptea trecută și am stat de vorbă, din nou, cu tine. Doar că acum mi-am transpus trăirile într-un poem, pe care îl public aici.
Să fii puternică și curajoasă, draga mea! Mama, tata și cu mine te vom găsi și te vom iubi mereu! Pentru prima dată în viață public un poem. O latură pe care nu am făcut-o publică niciodată. Este modul meu intim de a refula în fața celor mai grele momente. Însă tu, IUBIREA NOASTRĂ, meriți să îl împărtășesc cu milioanele de suflete care te iubesc:

Îngerul din vis

Într-o zi de iarnă tristă
Cu un crivăț ce bătea,
Nu simțeam a sa putere,
Ci pe tine te simțeam

Tristă, calmă, te uitai
Către mine cu reproșuri:
"Haide-odată, ce mai stai"?

Încercam să îți răspund,
Să îți dau o-mbărbătare,
Să mă simți că-ți sunt alături,
Drag copil și dragă floare”

Ultimele versuri sunt tulburătoare. Cumpănașu îi promite Alexandrei că o va aduce acasă, unde milioane de români așteaptă cu sufletul la gură să o vadă teafără.

„Doar rezistă, ai răbdare!
Nu cedez, știu unde ești
Te voi regăsi curând
Și te vom iubi cu toții,
Milioane pe pământ!”

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Surpriză uriașă în Ajun pentru veteranul de război ignorat de autoritățile române! Emil Vețeleanu a privit cu lacrimi în...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri