Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, vești triste: ”Nu mai am dovezi că Alexandra este vie!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei de la Caracal care a dispărut de acasă în luna iulie a acestui an, a făcut noi declarații despre nepoata lui.

După ce luni de zile a susținut că Alexandra Măceșanu trăiește și este traficată, acum, acesta a mărturisit că nu mai are nicio informație certă potrivit căreia nepoata lui ar fi în viață.

Caracal: Bomba momentului! Ce face Gheorghe Dincă în închisoare, de fapt! Avocatul a recunoscut totul: „A început să...”

"Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului. Scandalul a fost pe teritoriul României, atât. Până nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost căutată decât de mine şi de investigatorii mei privaţi", a spus Alexandru Cumpănaşu la DCNEWS.

Cazul de la Caracal zguduie din temelii instituțiile statului. Cum au fost posibile ororile care au șocat o țară întreagă

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă în luna iulie a acestui an. Ar fi fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, care și-a recunoscut faptele la două zile după ce polițiștii au descins în casa lui.

Colectiv, 4 ani | Imaginile groazei, filmate în seara incendiului: răniți purtați pe brațe, zeci de morți și haos!... Controale ANPC: La un MARE supermarket au fost găsite alimente ținute în condiții mizerabile și unelte de bucătărie neig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x