Antena Căutare

Gata cu speculațiile! Alexandru Rafila spune ce criterii trebuie îndeplinite ca măsurile anti-coronavirus să se relaxeze: „Două lucruri importante”

Pentru ca măsurile anti-coronavirus să se relaxeze, trebuie să fie îndeplinite două condiții eseniale. Alexandru Rafila pune capăt speculațiilor legate de data la care scăpăm de restricții.

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a explicat, la Antena 3, ce trebuie să se întâmple ca măsurile anti-coronavirus să se relaxeze.

Specialistul a punctat că totul depinde de modul în care acționează cetățenii.

„Dacă se întâmplă două lucruri importante”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Cel mai bun tratament pentru COVID-19 încă nu poate fi aplicat în România. Cum pierdem, în fiecare zi, donatori ce ar putea salva sute de oameni

Klaus Iohannis, despre ridicarea restricțiilor

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că autorităile se gândesc la măsurile de relaxare după încheierea stării de urgenţă, în funcţie de evoluţia situaţiei, precizând că aceasta se va întâmpla treptat şi că va trebui să continuăm să trăim cu anumite restricţii.

El a mulţumit marţi românilor, autorităţilor, preoţilor pentru modul în care au respectat recomandările refritoare la distanţarea socială cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, a mulţumit medicilor pentru eforturi şi a condamnat cu fermitate manifestările violente, puţine, dar foarte vizibile din aceste zile.

Citește și:

El este tânărul care a acceptat să fie vaccinat împotriva COVID-19. Se expune unor riscuri uriașe: „Există trei posibilități înspăimântătoare”

Numărul cazurilor noi de coronavirus, în scădere

Numărul cazurilor noi de coronavirus a scăzut în săptămâna 13 - 19 aprilie comparativ cu precedenta, iar judeţele Suceava, Arad, Hunedoara, Mureş şi Capitala totalizează cele mai multe cazuri îmbolnăvire şi cele mai multe decese.

Citește și:

„Lasă pistolul jos! L-a omorât!” Scandal uriaș, după ce un bărbat prins la volan, fără permis și declarație pe proprie răspundere, a fugit în curtea unor romi- VIDEO

Aproape trei sferturi dintre decese sunt înregistrate la persoane de peste 60 de ani şi peste 60% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului sunt bărbaţi, relevă datele făcute publice marţi de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Când s-ar putea redeschide mall-urile în România. Nelu Tătaru, despre relaxarea măsurilor din 15 mai: "Facem o eval... Monica, medicul român erou la Terapie Intensivă, în Italia: "Pacientul învinsese boala. Se uita la noi şi a începu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x