Antena Căutare

Fetiță sau băiețel? Alina Ceușan, fosta concurentă de la "Asia Express", a dezvăluit sexul copilului: ”Mi-aș dori sa ia tot ce-i mai bun de la el”

Alina Ceușan a dezvăluit, în sfârșit, sexul bebelușului. Vedeta trece printr-o serie de emoții în toată această perioadă, înainte de a deveni mamă!

Fetiță sau băiețel? Alina Ceușan, fosta concurentă de la "Asia Express", a dezvăluit sexul copilului: ”Mi-aș dori sa ia tot ce-i mai bun de la el” Galerie
Alina Ceușan

La finalul lunii septembrie, Alina Ceușan anunța că este însărcinată pentru prima oară. La jumătate de an de la nunta cu Raul Tișa, bărbatul pe care-l iubește deja de opt ani, Alina Ceușan anunța că i se îndeplinea dorința de a deveni mamă.

Ultimul an a fost, cu siguranță, cel mai bun și cel mai fericit pentru vedetă, care a avut parte de aventura vieții, la „Asia Express, iar la scurt timp după ce s-a întors a rămas însărcinată!

Fetiță sau băiețel? Alina Ceușan, fosta concurentă de la "Asia Express", a dezvăluit sexul copilului: ”Mi-aș dori sa ia tot ce-i mai bun de la el”

Alina Ceușan a întâmpinat multe greutăți în primul trimestru de sarcină: "A fost cel mai greu, am avut anumite momente de confuzie, vulnerabilitate"

În septembrie, cea mai cool blondă din Instagramul românesc urmează să devină mamă.

Și cum cea mai mare curiozitate rămâne la acest moment care este sexul bebelușului, iată că Alina Ceușan a spus pentru Elle că va fi mamă de… băiat.

Alina Ceușan va fi mamă de băiat

Întrebată despre noua sa postură, de viitoare mamă, Alina a spus: "Am zile în care stau și mă gândesc ce fel de mamă voi fi. Voi fi o mamă bună? O să-mi îmbrac copilul astfel încât să nu mă-ntrebe ce-a fost în capul meu când va fi mare și se uită la poze? O să sterilizez totul în jur? O să plâng și eu deodată cu el să-i demonstrez că nu-i concurs? Cum o să fiu…?"

Alina Ceușan își dorește ca soțul ei să fie cât mai implicat în creșterea copilului lor.

"Raul, avem un copil, this is real' (râde), vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băiețel.

Raul este un bărbat complet și atât de bine crescut și de charismatic, priceput la toate, și totuși cu o viziune artistică, încât mi-aș dori să ia tot ce-i mai bun de la el."

Cum își imaginează Alina Ceușan că va decurge viața ei după ce va naște.

"Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi și cei apropiați nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziție de la „te așteptăm' la „ești aici".

Fetiță sau băiețel? Alina Ceușan, fosta concurentă de la "Asia Express", a dezvăluit sexul copilului: ”Mi-aș dori sa ia tot ce-i mai bun de la el”

Alina Ceușan vorbește cu bebelușul ei. Ce mesaj emoționant i-a transmis fosta concurentă de la Asia Express fetiței sale | Video​

Alina Ceușan a povestit și despre valorile pe care vrea să le insufle băiatului ei: „Mi-aș dori să aibă reperele simple și de bun simț în primul rând, repere cu care am fost și noi crescuți. Să știe să spună mulțumesc, îmi pare rău, te iubesc, toate la momentul potrivit. Să înțeleagă că oamenii și situațiile vor veni în viața lui cu un rol, că viața e scurtă și trebuie trăită frumos, dar întotdeauna așa cum își dorește el.​

În fiecare moment, o să creștem un bărbat așa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viața-n cale, hotărât să ajungă unde își propune, dar înțelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanță. Așa îl văd”, a mai spus Alina Ceușan pentru sursa menționată.

„Zoe era paraşută! O interesau banii, ca boarfele din ziua de azi”. Top perle, la Bacalaureat 2020, la Limba și literatu... Imagini revoltătoare! Pelerinaj cu moaște și zeci de oameni îmbulziți și fără măști la Suceava, orașul-focar din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x