Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Alina Ceușan vorbește cu bebelușul ei. Ce mesaj emoționant i-a transmis fosta concurentă de la Asia Express fetiței sale | Video

Alina Ceușan a dezvăluit de curând că este însărcinată cu primul copil. Atât ea, cât și soțul său, Raul, sunt extrem de încântați de noul lor rol de viitori părinți, și mărturisesc că așteaptă cu emoție și bucurie momentul cel mare.

Alina Ceușan

Instagram/Alina Ceușan

Însărcinată în 23 de săptămâni, Alina Ceușan i-a transmis bebelușului său că îl iubește extrem de mult și că de-abia așteaptă să îl cunoască.

Alina a declarat că este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce se întâmplă în viața sa. „Nu știu dacă voi știți, însă eu întotdeauna mi-am dorit că până la 28 de ani să am un copil și uite că lucrurile astea se împlinesc cumva firesc… fără să te grăbești… fără să le cauți… universul îți răspunde atunci când îi transmiți un mesaj. Mă simt recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc.”

Alina Ceuşan, poză cât o mie de cuvinte! Cum arată acum, în a cincea lună de sarcină​

Alina a postat pe contul său de Instagram, un clip video în care vorbește cu bebelușul său și în care îi mărturisește cât de tare își dorește să îl cunoască. „Oh, de-abia aștept să te cunosc, baby Tisha!”, a scris aceasta în descrierea postării.

Iar bebelușul a părut că nu a rămas indiferent la auzul vocii tinerei mămici și a început să lovească burta acesteia.

„Bună dimineața, baby! Mama te iubește. O să fii un mare dansator, nu? E o zi aglomerată astăzi. Ieri a fost ziua tatălui tău și weekend-ul acesta o să îi cunoști pe Gabi, Patrick, Lavi, Alex și multă altă lume care deja te iubește. Să fii cuminte!”, a fost mesajul pe care Alina l-a transmis copilului său.

Alina Ceușan de la Asia Express e o bombă sexy! Apariție hot, filmată în camera de hotel

Alina ar dori să nască natural dacă totul va merge bine. Iar în ceea ce privește creșterea copilului, nu are niciun fel de emoții, fiindcă știe că soțul său, Raul, va fi un tată extrem de implicat: „Raul va fi un tată excelent și se va implica în egală măsură în creșterea și educația copilului precum o voi face și eu. Avem amândoi foarte multă răbdare, ne plac copiii și universul care îi înconjoară, am crescut în familii în care ne-au fost cultivate valori importante și asta vrem să dăm și noi mai departe.”

Recomandari