Antena Căutare

Alt medic fals, descoperit în Călărași! Ce pățesc oamenii în cabinet

Caz șocant în România după ce o echipă de jurnaliști a descoperit un al patrulea medic fals, chiar într-o comună din Călărași! Ce pățeau localnicii?

Caz șocant în România după ce o echipă de jurnaliști a descoperit un al patrulea medic fals, chiar într-o comună din Călărași! Ce pățeau localnicii?

Caz incredibil într-o localitate din Călăraşi. Un asistent medical consultă bolnavi şi le prescrie ilegal medicamente, folosind parafa unui alt doctor. Într-o singură zi, zeci de pacienţi au fost puşi în pericol. În faţa dovezilor, individul neagă acuzaţiile. Iar autorităţile ridică din umeri, deşi este al patrulea medic fals descoperit în ultimele zile.

Reporterii Observator au realizat un material filmat cu camera ascunsă.

„Suntem în comuna Valea Argovei din Călăraşi. Am intrat în singurul cabinet medical din localitatea cu peste 2.500 de oameni. Pe uşă scrie negru pe alb că doctorul de familie se numeşte Laurenţiu Georgescu. Înăuntru însă ne consultă un necunoscut. Am fost consultată de un anume Florin Naziru, însă reţeta este semnată de doctorul Georgescu Laurenţiu. Aşa păţesc toţi pacienţii care intră în această clădire”, este descoperirea făcută de jurnaliști.

Pe doctorul Georgescu, localnicii povestesc că nu l-au mai văzut de ani întregi. Iar pe scaunul lui ar fi rămas un simplu asistent medical. Bărbatul i-a preluat toate atribuţiile, spun oamenii. Consultă bolnavii, le dă sfaturi medicale şi eliberează reţete cu parafa care nu-i aparţine!

Este al patrulea medic fals descoperit de când a izbucnit scandalul italianului cu opt clase care opera ilegal pacienţi. Autorităţile nu exclud varianta unei reţele organizate în care ar fi implicaţi infractori şi funcţionari publici.

Noi decese provocate de gripă, în ultimele ore. O femeie și un bărbat au murit din cauza virusului gripal... Maria Ghiorghiu, o nouă profeție înspăimântătoare: ”Urmează un cutremur mare! Să ne rugăm să nu fie pierderi de vieți om...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x