Antena Căutare

Alertă în Argeș! Pitești și alte 11 localităţi, în carantină, de luni, după explozia de infectări cu Covid-19

România intră, treptat, în carantină. Alte 12 localităţi din județul Argeș ar putea fi închise de luni, după explozia de infectări cu Covid-19. Printre ele, municipiul Pitești și Mioveni.

Alertă în Argeș! Pitești și alte 11 localităţi, în carantină, de luni, după explozia de infectări cu Covid-19
Alte 12 localităţi din Argeș în carantină, de luni, după explozia de infectări cu Covid-19 | argeșeanul.ro

Prefectura Argeş a anunţat, miercuri, că 12 localităţi sunt monitorizate după creşterea numărului de infectări cu noul coronavirus, fiind dispuse măsuri suplimentare. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş va decide luni eventuala carantinare a unor zone.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România a depășit 1.000 de cazuri de COVID-19. Ce spune ministrul Sănătății despre revenirea la starea de urgență: ”Trăim un moment dificil. Stăm și strigăm că am ajuns ciuma Europei?”

În acelaşi timp, conducerea CJSU Argeş face apel la argeşeni să respecte măsurile de prevenire (portul măştii în spaţiile închise, igiena mâinilor, păstrarea distanţei fizice) pentru a împiedica răspândirea virusului şi pentru a se evita carantinarea zonală.

Localitățile din județul Argeș care ar putea intra în izolare de luni

Localităţile aflate în prezent în evaluare sunt: Piteşti, Mioveni, Ştefăneşti, Costeşti, Bălileşti, Bascov, Brăduleţ, Buzoeşti, Davideşti, Miceşti, Stâlpeni şi Vultureşti.

OMS e cu ochii pe România! Avertisment dur cu privire la focarele de coronavirus din în sudul Europei şi Balcani... Terasele se închid la ora 22:00, de luni până vineri și la 23:00 în weekend. Măsuri drastice luate de autorități în unel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x