Căutare Live

Altex.ro - Descoperă gama de echipamente de protecție împotriva Coronavirus!

Pandemia de Coronavirus este o problemă care ne-a afectat semnificativ stilul de viață. Covid 19 este un nou virus care ne amenință sănătatea și care poate fi combătut prin menținerea unor măsuri de siguranță.

Altex.ro - Descoperă gama de echipamente de protecție împotriva Coronavirus!

Pexels

Distanțarea socială care poate fi făcută prin limitarea ieșirilor în afara locuinței, dar și prin păstrarea unui spațiu de minim 1.5 m față de persoanele din jur este una dintre direcțiile pentru care militează autoritățile.

În completarea acesteia, esențială este purtarea unor echipamente de protecție adecvate. Așadar, prevenția este și în acest caz cea mai eficientă metodă de tratament.

Altex.ro sprijină comunitatea în lupta contra noului Covid

Gigantul retailer Altex sprijină comunitatea în lupta contra noului Covid și își diversifică gama de produse disponibile online introducând în oferta sa echipamente de protecție atât de necesare în această perioadă.

Cei de la altex.ro dedică o întreagă secțiune din magazinul virtual accesoriilor medicale de care cu toții avem nevoie pentru reprimarea efectelor devastatoare ale Virusului Covid. Accesând site-ul, poți achiziționa o mulțime de articole de protecție și aparatură medicală, cum ar fi:

  • Măști de protecție
  • Gel dezinfectant
  • Viziere
  • Ochelari de protecție
  • Combinezoane
  • Mănuși de unică folosință
  • Termometre
  • Monitoare ale funcțiilor vitale

Reguli de combatere a noului Covid la serviciu

Personalul din supermarket-uri, clinici și spitale, bănci sau comercianții din piețe prezintă un risc crescut de infectare cu noul virus, având în vedere multiplele interacțiuni cu clienții, respectiv cu pacienții. Deși autoritățile au pus la punct o serie de metode de protecție a categoriilor expuse pe timpul pandemiei și lucrează în continuare la îmbunătățirea măsurilor de apărare, este important ca fiecare dintre noi să fim responsabili. Așadar, persoanele care activează în domenii precum cele de mai sus trebuie să poarte echipamente de protecție atunci când sunt la serviciu. Masca de protecție, mănușile de unică folosință și, după caz, ochelarii sau viziera sunt, deci, accesorii indispensabile pentru combaterea noului virus la locul de muncă.

O altă regulă esențială în acest sens constă în dezinfectarea frecventă a suprafețelor. Cele mai vizate sunt acele obiecte care sunt atinse de un număr mare de persoane, cum ar fi cartelele de acces, clanțele, butonul de lift, balustradele scărilor și multe altele.

În plus, orice angajator responsabil ar trebui să pună la dispoziția angajaților un termometru cu inflaroșu. Un astfel de dispozitiv măsoară, în doar câteva secunde, temperatura corporală, fiind extrem de util în depistarea suspecților cu Covid.

Toate aceste articole de protecție sunt disponibile la prețuri accesibile pe altex.ro.

Masca de protecție, un accesoriu nelipsit în timp de pandemie

Pe durata pandemiei, masca de protecție este un accesoriu fără de care nu ar trebui să ieșim la cumpărături, la serviciu sau pe stradă, spun specialiștii. Aceasta oferă purtătorului protecție împotriva contractării Coronavirusului și, totodată, îi protejează pe ceilalți în eventualitatea în care acesta este deja infestat, dar asimptomatic.

Din oferta altex.ro fac parte măști chirurgicale de protecție din poliester și din material textil. Acestea pot fi comandate în seturi de 5, de 20 sau de 50 de bucăți, în funcție de necesități.

Şase persoane trimise în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri... Petrecere cu șampanie la o primărie din Vaslui, în plină pandemie. Contribuabil nervos: "Sfidează chiar așa tot?&qu...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x