Amanta lui Alin Oprea este prietenă de familiei! Acesta avea o relație de doi ani cu ea, soția a avut un șoc

Soția lui Alin Oprea, solistul trupei Talisman a plecat de acasă după douăzeci si doi de ani de căsnicie. Artistul a declarat ca se află la Londra pentru a sta cu copiii lor, aflați la studii acolo. Însă, acest lucru i-a destrămat familia. În lipsa soției, bărbatul a ales o altă femeie

Amanta lui Alin Oprea este prietenă de familiei! Acesta avea o relație de doi ani cu ea, soția a avut un șoc

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a ales să-și trăiască viața în compania altei femei decât ce-a căreia i-a jurat dragoste eternă.

Soția fiind plecată în străinătate pentru a fi alături de copiii lor, acesta nu a mai suportat să stea fără o femeie alături.

Larisa a simțit că ceva este în neregulă și a reușit să facă niște "anchete" amănunțite la sfârșitul cărora a aflat că este înțelată.

„A început să se intereseze și ea în stânga și în dreapta, pentru ca mai apoi să se uite în telefonul lui. Așa a aflat că soțul ei are o relație de aproape doi ani cu o apropiată a familiei. Nu voi divulga cine este persoana cu pricina, o las pe Larisa să spună, pentru că va spune. Cert este că a avut un șoc, nu îi venea să creadă.

Alin este cu femeia aceea de mai bine de doi ani și pur și simplu parcă nu mai gândește. I-a recunoscut Larisei infidelitatea, ba chiar i-a mărturisit că își iubește amanta. El a părăsit căminul conjugal, și-a părăsit familia, pentru a locui cu acea femeie. Nici nu a mai vorbit cu copiii lui de ceva vreme pentru că pur și simplu nu se poate comunica. El consideră că toți sunt împotriva lui și doar amanta îl înțelege. Toate astea i se trag și de la alcool”, a declarat un apropiat al familiei, pentru impact.ro.

FOTO | Solistul trupei Talisman în compania unei brunete sexy! Deja a înlocuit-o pe aleasa lui?

Cine este amanta lui Alin Oprea? Cei doi au fost surprinși împreună

Cu ocazia unei aniversări a copiilor celor doi, Larisa a postat o forografie in care apare alături de copii. Urările au curs pe pagina sa de socializare, unde unul dintre prietenii virtuali ai Larisei a amintit de Alin. Bruneta nu a ezitat si a lăsat un răspuns clar: "Să-l uităm", a scris Larisa.

Vezi FOTO cu amanta ----------> AICI

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri