FOTO | Solistul trupei Talisman în compania unei brunete sexy! Deja a înlocuit-o pe aleasa lui?

Soția lui Alin Oprea, solistul trupei Talisman a plecat de acasă după douăzeci si doi de ani de căsnicie. Artistul a declarat ca se află la Londra pentru a sta cu copiii lor, aflați la studii acolo. Însă, se pare ca nu doar acesta ar fi motivul. În acest timp, Alin Oprea a fost surprins în compania unei brunete focoase

FOTO | Solistul trupei Talisman în compania unei brunete sexy! Deja a înlocuit-o pe fosta nevastă?

S-a tot vorbit despre separarea dintre Alin Oprea și soția sa Larisa și se pare ca divorțul este doar o chestiune de timp. Acum, s-a aflat și motivul real al separării celor doi.

Surse apropiate cuplului au precizat că solistul ar avea deja o altă parteneră! Iată primele imagini cu femeia care i-ar fi luat locul soției. Click, a publicat poza cu cei doi îmoreună, pe litora.

FOTO | Solistul trupei Talisman în compania unei brunete sexy! Deja a înlocuit-o pe aleasa lui?

Cu ocazia unei aniversări a copiilor celor doi, Larisa a postat o forografie in care apare alături de copii. Urările au curs pe pagina sa de socializare, unde unul dintre prietenii virtuali ai Larisei a amintit de Alin. Bruneta nu a ezitat si a lăsat un răspuns clar: "Să-l uităm", a scris Larisa.

Larisa și Alin Oprea s-au separat dupa 22 de ani de căsnicie

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea de la Talisman și partenera sa, Larisa, au decis să divorțeze.

Distanța dintre ei și faptul că solistul și-ar fi găsit o iubită au fost motivele care le-ar fi zdruncinat mariajul, conform click.ro

Larisa, soția lui Alin Oprea, a confirmat pe Facebook despărțirea dintre cei doi! "Să-l uităm"

Odată cu mutarea Larisei în Anglia, relația dintre ea și Alin Oprea a fost pusă constant la îndoială. Și deși, au încercat să pară că iubirea lor este la fel de mare ca acum 22 de ani, se pare că inevitabilul s-a produs.

Alin Oprea are o nouă iubită și concerte pe Litoral?

"De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui și-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?!", a declarat o sursă din anturajul celor doi conform Click.ro!

Ultimele știri