Antena Căutare

Ambulanța a venit la casa săracă unde locuiau nouă copii! Asistenta a fost șocată de ceea ce a găsit în casă! Gestul femeii i-a uimit pe toți

Echipajul Serviciului de Ambulanță Bihor a trăit un adevărat șoc atunci când a ajuns la locuința unei familii sărace cu nouă copii. 

Echipajul Serviciului de Ambulanță Bihor a trăit un adevărat șoc atunci când a ajuns la locuința unei familii sărace cu nouă copii.

Asistenta Lucia Gondor a fost chemată de urgență pentru a consulta pe unul dintre cei 13 copii ai familiei. A fost șocată de faptul că întreaga familie locuiește într-o singură cămăruță și în sărăcie lucie.

Vizibil mișcată de ceea ce a găsit aici, femeia și-a mobilizat colegii, familia și apropiații pentru a oferi o mână de ajutor acestor suflete.

Cei de la SAJ Bihor au adunat alimente, haine și jucării pentru cei mici, saltele și o sumă de bani, totul pentru a-i ajuta să treacă mai bine peste impasul în care se află. Acum, familia are din nou curent în casă și se poate bucura de ajutorul social.

Mai mult, salvatorii au luat legătura cu membrii ONG-ului care deţin locuinţele sociale şi au reuşit să-i convingă să le închirieze şi imobilul lipit de casa familiei, pentru ca aceştia să nu mai fie obligaţi să doarmă în pod.

"Aici am bătut două cancere, aici m-am întors să muncesc!" Zi de zi, Montana învaţă alţii copii să învingă boala!

Povestea este una cu adevărat emoționantă și gestul asistentei Lucia Gondor a fost apreciat de românii de pretutindeni!

Sursa: observator.tv

Tatăl campioanei Camelia Potec, implicat într-un accident rutier grav! Maşina lui a fost strivită, iar bărbatul a fost t... Tragedia de pe Dunăre: răsturnare totală de situaţie! Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x