Antena Căutare

Amenzi uriașe după concertul ținut de Florin Salam, Luis Gabriel și Prințesa de aur. Au fost aplicate 26 sancțiuni

Polițiștii au aplicat amenzi uriașe după concertul ”Fără dedicații” din Herăstrău, la care au cântat Florin Salam, Luis Gabriel și Prințesa de aur.

Polițiștii au aplicat amenzi uriașe după concertul ”Fără dedicații” de la Piața Obor, la care au cântat Florin Salam, Luis Gabriel și Prințesa de aur.

Antena 1

Florin Salam, Prințesa de Aur și Luis Gabriel au susținut, în urmă cu câteva zile, un concert de zile mari. Potrivit Antena 3, evenimentul a adus amenzi uriașe.

Amenzi uriașe după concertul ”Fără dedicații” din Herăstrău

Conform sursei citate, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 și Secția 2 Poliție au desfășurat o activitate de verificare a modului în care a fost organizat un concert, în Sectorul 1.

Împreună cu polițiștii au participat și inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, efective ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență București și polițiști locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului București.

Citește și: Ce meniu au avut Florin Salam și Roxana Dobre la nuntă. Manelistul nu s-au zgârcit și a pus pe mese doar bunătăți

Au urmat controale serioase, în urma cărora au fost aplicate 26 sacțiuni contravenționale. Valoarea totală este una uriașă: 98.000 de lei. Iată ce nereguli au găsit autoritățile:

- 14 dintre sacțiuni au avut în cuantum total de 49.000 lei. Au urmat unele mai mare, printre care se numără:

- două amenzi în cuantum de 4.000 lei ( 2x2.000) aplicate conform OG. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață - sancțiune aplicată de polițiști locali- pentru lipsă autorizație de funcționare ;

- două amenzi în valoare de 40.000 lei ( 2x20.000 lei) aplicate conform Codului Muncii de reprezentanții ITM - pentru lipsă contract de muncă;

- o sancțiune în cuantum de 3.000 lei * aplicată de polițiști locali *- *pentru depozitare necorespunzătoare deșeuri conform OG. 92/2021 privind regimul deșeurilor;

- 7 avertismente și 2 amenzi în valoare de 2000 lei ( 1x1500 lei si 1 x500 lei) pentru nereguli instalație electrică.

Citește și: De ce Florin Salam a amânat mai bine de 8 ani să facă nunta cu Roxana Dobre. Are legătură cu Fănica, răposata lui soție

Câți bani cere Florin Salam pentru a cânta la un eveniment

Florin Salam are tarife personalizate, în funcție de numărul de ore cântate, dar și de natura evenimentului. Se pare că el cere sume care încep de la 5.000 de euro și pot ajunge chiar la 10.000 pentru o nuntă, însă suma cu care pleacă este una și mai mare.

Este cunoscut faptul că maneliștii fac o mulțime de bani și din dedicații, iar regele manelelor nu face excepție. Banii câștigați din dedicații se ridică la câteva mii de euro în cazul lui.

Ba mai mult, artistul ar pleca și cu 20.000 de euro după o seară bună.

CFR Călători scumpește biletele de tren. Cu cât se majorează prețurile de la 1 iulie 2022... Rezultate extrageri Loto 03 iulie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și No...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x