Antena Căutare

Amenzi uriașe pentru cei care cresc animale la bloc! Ce nu mai ai voie să faci?

Consiliul Local al Sectorului 1 a decis să amendeze bucureștenii care cresc animale la bloc. Ce sancțiuni riscă aceștia?

Amenzi uriașe pentru cei care cresc animale la bloc! Ce nu mai ai voie să faci? Galerie
Veste importantă pentru bucureșteni

Consiliul Local al Sectorului 1 a decis să amendeze bucureștenii care cresc animale la bloc. Ce sancțiuni riscă aceștia?

Astfel, cei care au câini, pisici, porumbei sau papagali și deranjează ceilalți vecini din cauza zgomotelor sau a mizeriei riscă amenzi.

Atenție, români. A apărut o nouă metodă prin care infractorii sparg mașinile!

De asemenea, amenzi riscă și bucureștenii din Sectorul 1 care ăși lasă animalele de companie fără supravegherepe domeniul public.

Animalele trebuie plimbate în lesă și purtând botniță

De asemenea, riscă să fie sancţionaţi şi bucureştenii care ţin câini şi pisici la bloc, fără acordul scris al asociaţiilor de proprietari sau a celorlalţi colocatari, arată b365.ro.

Contravenţie este hrănirea porumbeilor sau a altor păsări sălbatice în balcoane sau pe pervazul ferestrelor, dacă prin aceasta se afectează starea de curăţenie a imobilului sau a domeniului public, a decis Consiliul Local Sector 1.

O nouă tragedie pe şosele! Autocar plin cu copii răsturnat pe DN1. Patru morţi, între care un copil... ACCIDENTUL DE LA PERȘANI, o nouă bornă pe lista celor mai mari tragedii rutiere românești!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x