Antena Căutare

AN ȘCOLAR 2018 - 2019. Cum va fi vremea în prima săptămână de școală

Vreme atipică la toamnă, în prima săptămână de școală.

AN ȘCOLAR 2018 - 2019. Cum va fi vremea în prima săptămână de școală
vremea septembrie

Dacă am avut o vară neobișnuită, toamna va fi cel puțin la fel. Potrivit meteorologilor, vremea va continua să ne dea impresia că suntem în alt anotim. Așadar, pentru că tradiționala vară cu zilele-i nesfârșite de caniculă s-a lăsat așteptată, ea își va prelungi șederea și la toamnă.

Citește și prognoza meteo pentru luni, 20 august 2018

Cum va fi vremea în luna septembrie 2018

Vreme atipică la toamnă, în prima săptămână de școală. Luna septembrie 2018 va avea vreme caniculară, cu precipitații reduse, secetoasă, exact ca-ntr-o lună obișnuită de vară.

Vremea și prognoza meteo din septembrie 2018 anunță o prima lună de toamnă vine tot cu temperaraturi ridicate. În nord și-n centru vor fi temperaturi normale, caracteristice unei luni de septembrie, iar în restul țării va fi mai cald. Precipitațiile continuă să fie deficitare în sud, est, vest.

Săptămâna 3 – 10 septembrie

Temperatura aerului va fi în general mai ridicată decât normalul climatologic al săptămânii în toate regiunile, cu abateri mai mari, la nivel local, îndeosebi în cele din nord-vest, nord şi centru. La nivelul întregii ţări, regimul pluviometric se va încadra în general în limite normale.

Săptămâna 10 – 17 septembrie

În majoritatea regiunilor, temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii, posibil cu abateri mai mari local în jumătatea de nord. Precipitaţiile pot fi uşor excedentare, local în zonele montane, precum şi în vestul şi sudul teritoriului şi apropiate de normele climatologice ale intervalului în rest.

Imagini șocante surprinse în Târgu-Jiu! S-au luat la bătaie cu topoare și săbii, iar șase persoane au fost reținute... Nimeni nu vorbește despre asta! Pericolul uriaș ce pândește la orice pas pe căile ferate din România! Detalii teribile a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x