Antena Căutare

Vremea 20 august. Prognoza meteo - temperaturi mari și furtuni cu fulgere

Vremea din 20 august va fi extrem de călduroasă, însă prognoza meteo avertizează: nu scăpăm încă de ploile torențiale. 

Vremea 20 august. Prognoza meteo - temperaturi mari și furtuni cu fulgere Galerie
vremea 20 august

Vremea din 20 august va fi extrem de călduroasă, însă prognoza meteo avertizează: nu scăpăm încă de ploile torențiale.

Citește și prognoza meteo 19 august 2018

Cum va fi vremea în prima săptămână de școală 2018- 2019

Vremea sapatamana viitoare 20-26 august 2018

Prognoza meteo pentru luna septembrie

Meteo vrema 20 august România

Potrivit vremea.ro, următoarele zile vor fi caracterizate de o vreme călduroasă, în contextul poziționării unei arii de presiune ridicată în partea estică a continentului. Temperaturile în cursul după-amiezelor sunt așteptate să urce până spre 34-36 de grade Celsius în sudul teritoriului, indicele de disconfort temperatură-umezeală (ITU) urmând să atingă și chiar să depășească ușor pragul critic de 80 de unități. Totuși, disconfortul termic nu va fi din cale-afară de ridicat, datorită umidității relativ scăzute; această va fi ceva mai ridicată în vestul țării, însă acolo temperaturile maxime vor fi mai scăzute cu 2-4 grade față de sud.

De asemenea, precipitațiile care vor cădea vor fi puține și se vor manifestă cu precădere deasupra masivelor montane și în regiunile intracarpatice, însă doar cu totul izolat sunt așteptate a se înregistra cantități tot mai scăzute de apă.

Meteo vremea 20 august la București

Potrivit vremea ido, în prima zi din săptămâna 20-26 august cerul se va menține în mare parte senin, dar persistă posibilitatea unor averse sau a unor furtuni cu fulgere. Temperaturile sunt extrem de ridicate în Capitală. Maximele și minimele termice se vor încadra între 32°C și 18°C. Vântul va sufla moderat dinspre NE, cu o viteză între între 10 şi 15 km/h. Pe timpul nopții însă, norii își vor face apariția și sunt așteptate ploi. Vremea va continua să rămână însorită și călduroasă pe tot parcursul săptămânii 20 - 26 august 2018.

Meteo vremea 20 august la munte

La munte pare a fi ultima zi în care sunt semnalate ploi. Urmează apoi o perioadă de câteva zile de repaus al ploilor, după care precipitațiile reapar. Pentru luni, 20 august, meteorologii anunță furtuni cu fulgere în formare după-amiază. Vântul suflă moderat pe direcția ESE, șansele de ploaie sunt de 40%, iar cantitatea de apă ce se va strânge pe parcursul zilei va fi de 2 l/m². Temperaturile maxime și minime se vor încadra la munte între 26°C și 14°C.

Vremea meteo pe litoral

Pe litoral, vremea se anunță frumoasă pe tot parcursul săptămânii, iar temperaturile se vor încadra între 30 și 19 grade Celsius. Vremea la mare nu anunță ploi.

Prognoza meteo pentru început de săptămână. Canicula pune stăpânire peste România! Care sunt zonele cele mai afectate... Avertizări meteo de ploi, vijelii şi gindină. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la ANM! Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x