Antena Căutare

Ana Maria a murit la două zile după un medic a jignit-o și a trimis-o acasă! A lăsat un bebeluș orfan! Cauza decesului, uluitoare! „A făcut-o mironosiță și i-a spus că nu are nimic!”

Ana Maria Păduraru, o tânără în vârstă de 19 ani, a murit la două zile după ce a cerut ajutorul unui medic la Unitatea de Primiri Urgențe din Brăila, iar acesta a trimis-o acasă și a jignit-o, numind-o „mironosiță”.

Ana Maria a murit la două zile după un medic a jignit-o și a trimis-o acasă! A lăsat un bebeluș orfan! Cauza decesului, uluitoare! „A făcut-o mironosiță și i-a spus că nu are nimic!”
Ana Maria Păduraru și bebelușul ei.

Vineri, Ana Maria s-a simțit rău, motiv pentru care a mers la Unitatea de Primiri Urgențe din Brăila pentru a primi ajutor. Potrivit rudelor sale, fata de 19 ani a fost consultată de un medic căruia i-a povestit că are o durere care se lasă pe picior. Medicul i-a răspuns că nu are nimic și a trimis-o acasă.

În plus, Ana Maria ar fi spus familiei că medicul a numit-o „mironosiță” și s-a purtat urât cu ea.

Sâmbătă, Ana Maria, care născuse în urmă cu o lună, a început să se simtă și mai rău, motiv pentru care s-a întors la Urgențe și a fost internată. Părinții ei au cerut să fie transferată cu un elicopter la București, dar au fost refuzați.

Duminică dimineață, tânăra de 19 ani a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii din Brăila nu au mai putut decât să îi declare decesul.

Cauza inițială a morții, potrivit medicilor, a fost meningita, însă părinții au cerut o autopsie și așa au aflat adevărul șocant. Mai multe detalii, pe observator.tv.

Ministrul Sănătăţii: În momentul ăsta dacă cineva face AVC sau un infarct miocardic, problemele sunt enorme, pentru că s... Deţinutul de la Penitenciarul Mioveni care a evadat de la o unitate sanitară din Piteşti a fost prins de poliţişti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x